El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimarts, 5 de juliol del 2011

NIL: "Mossenaire més jove de la història"

Nil "Mossenaire de la Setmana" un atleta de nou anys !!!

En Nil, germà de l'Adrià i fill d'en Ramon.

És la primera vegada que tenim un mossenaire tan jovenet, que faci tot l'entrenament sense caminar gens ni mica, de gairebé deu quilòmetres i se l'ha vist implicat en tot el que fèiem; els canvis per millorar, i concentrat en tot moment. Satisfacció és el que li notàvem.

Per acabar-ho d'arrodonir ens confessava que a la tarda tenia pensat fer la cursa de Festa Major de Terrassa. Ja estem molt contents amb l'Adrià que amb catorze anys ve cada setmana i ara el seu germà. l'Adrià fa molt temps que ostenta el rècord com a més jove i constant i ara tenim també al seu germà. Crèiem que en Nil li costaria d'arribar a la Masia de Mossèn Homs i en canvi ha fet l'entrenament com qualsevol Mossenaire expert.

No volem animar-lo massa, a l'Adrià i en Nil, donat que està en època de creixement i volem que estiguin saludables, però ens ha sorprès la capacitat que tenen tan el pare com els fills. Enhorabona família i és un orgull poder entrenar amb tots tres. De part de tots els mossenaires: moltes gràcies i enhorabona !!

Al cap d'una estona, quan es publicava la fotografia al facebook, ell mateix comentava el fet que sabia l'excepcionalitat que havia protagonitzat.



Dia memorable: veure en Nil entrenant és un plaer i un luxe.



En Nil i l'Adrià: dos fenomenals atletes i Mossenaires


Entrenament relaxat. a punt de reagrupar-nos, amb en Joaquin Ortega David i Carles al capdavant, seguint els nostres cracks més joves



Passem per la font de l'Argelaguet, amb en José Antonio en forma, seguit d'en Jose i l'Antonio. Aquesta font li he sentit diferents noms populars: la "fuente la Culebra" i també, ara més sento "la Fuente el Jabalí". A mi em va costar dir-li Argelaguet.


Els que s'han près el canvi en pujada i molt seriosament han estat en Carles Díaz, el nostre mestre, i l'Adrià que han estat els primers. Seguit de prop per en Nil, tercer.


L'Antonio també està provant-se, seguits pel tiet i nebot: Jose i Manel


i aquí l'Emilio; un mossenaire dels més habituals i un luxe.


i en Xavi Vilanova, que fa anys que tenim la sort de veure per ca l'Homs. Algun dia des de casa seva, a Sant Quirze, fa un entrenament en grup que sol posar a corredors.cat , on van cap a la Serra de Galliners. Procurarem anar-hi algun dia. A veure si ho anuncia amb temps.


Tota una colla, amb en Casi, en Ferran i Ramon, seguit per l'Andrés Fernàndez que te unes molèsties a un tendó del turmell-


i per sort ens visita en José Antonio Arévalo, al costat d'en Carles Salmerón. En Carles te que cuidar-se el genoll, però tot i les molèsties córrer d'impressió


La Teresa Farriol, que aquesta setmana tot baixant de la Mola amb el seu fill, en Bernat, va ensopegar i anava amb un bon blau. És de les millors atletes veteranes Catalanes del moment i sempre ens regala la seva companyia


En Manel, que va amb cura de no prendre mal, donat que te alguna molèstia. A la tarda ens regalava un excepcional reportatge fotogràfic de la cursa de festa major, que podeu veure al seu facebook, als que tingueu la sort de tenir-lo d'amistat.


En David fa poc més d'una any que corre, i aquí va al costat de la Tensi, i estàvem parlant de les memorables vint-i-quatre hores que va fer la Tensi, i amb més de cent-quilòmetres. En David s'està enganxant bé a córrer.


I la Marta Rosell al costat d'en Torres, caminant un xic, per recuperar-se de la pujada



Un xic d'aigua per refrescar a la zona de lleure de Sant Julià d'Altura


Aquí una fotografia per un lloc on ens marca amb color blanc i vermell del GR.
Marta Rosell i David Lao, matrimoni cofoi. En Carles Salmeron, gran atleta i senderista. En Torres, que ostenta una participació a la Marató de Nova York i en Pep, que corre a les baixades.





Aquí un autèntic "Mossenaire", que és aquell que va i bé tot esperant el que ve un xic per poc a poc. Val a dir que ens venia a buscar a nosaltres i a la seva muller. És que és tot un senyor



I l'Emilio, amb els grans protagonistes mossenaires, als qual ha obsequiat amb uns bones bosses de patates




Una bona colla d'amics d'entrenaments en Grup a Torre Mossèn Homs, davant l'ermita, per que tinguem un bon record del dia que hem entrenat plegats amb ganes de passar-nos-ho bé tot petant la xerrada, amb algun canvi i mil plans per fer, que es consoliden tot corrent i de vegades fent un esmorzar un vegada s'ha entrenat.



Si un dia va venir la seva tieta, Isabel i el tiet Joan, al poc venia en Ramon i el seu fill Adrià, i ara en Nil: "El mossenaire més jove de la història". Quan ha aparegut de dins del cotxe no ens ho podriem creure i mentre entrenàvem amb ell vèiem la seva capacitat. El dia que ens envii com és que son tan forts la família López, desvetllarem el secret. El que si son unes excel·lents persones. El pare no li fa por cap distància i el els fill no podien ser de cap altre manera.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener