Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dijous, 27 d’agost de 2015

Si plou també correm; oi?

Increïble veure que ni la pluja us espanta. De fet, a l'agost és quan per períodes de vacances, notem a faltar a molts mossenaires dels més habituals i avui, vint-i-una persones han notat que plovia i no els ha fet dubtar de venir a veure als agosarats que gaudeixen de fer esport: córrer plovent.  

 Hem triat recorregut on el fang no ens malmetés el nostre aspecte original. També hem vist com el grup ha anat corrent amb ritmes de rècord, i la Sandra amb el seu gps ens deia que el recorregut ella l'ha fet en 52' i, el que destaquem és que sou excepcionals: sempre us recordeu d'esperar-nos als que correm a un ritme més tranquil. Gràcies pel gaudiment que ens proporcioneu.  

Anar a font de la Tartana, passejant-nos per llocs com el bonic poble de Matadepera i la seva urbanització, podent-nos hidratar i baixar, aprofitant un recorregut de pista forestal, que ens aproparà cap al nostre camp base: la "Masia de Torre Mossèn Homs", o "Can Mossenaire"  

Gràcies a tothom!! nois, heu vist?. Què està plovent!!. I què? Doncs res. Què toca córrer i correrem. Un parell de valentes i dinou valents, als que la pluja ens ha reunit al voltant de la masia de Torre Mossèn Homs. Ens posem al corrent de què ens diuen les amistats I l'Àngel, què demostra dia a dia que és una persona molt forta. Pepe, ELisabet i Ramon. Avui dues noies i a més les hem vist "atacar" de valent i fer bons progressius I amb la presència de la fina pluja, i que, això si, mulla: sortim a l'hora estipulada. Som-hi!! I anem amunt, i desenfocats Una bona colla pels carrers de la bonica Matadepera I continuem pels carrers cèntrics del poble, I tots feu molt de goig per davant de Cal Madu Gràcies noies i nois. Un dia per recordar i ben xops. Aquest rètol ens indica llocs molt bonics que podeu anar sempre que vulgueu i molt recomanables. I on som?, doncs a Can Solà del Racó. En Javier i Carlos fent un "simètric", i sense samarreta. Per cert: feu tothom molt bona cara. Us senta bé la fina aigua de pluja I en Ramon, amb gorra vermella, descobreix per primera vegada la font de la Tartana, i tots anem a fer un traguet d'aigua En Dani, fa un munt de dissabtes que ve i a més l'hem enganxat acabat de fer el traguet I en Ramón: primera vegada a la font de la Tartana Moments de relaxació "Avui que ho volia ser-ne jo"!! .... va dir la Sandra quan diem que donat el dia tan plujós i que tots anem: com anem!! No tindríem mossenaire d'honor. Mmmm!!!, ens ho apuntem i ens il·lusiona. I tornem cap a camins fantàstics, amb en Joan, Diego, Ramon i Dani que ara van de cua i passem per una drecera i de baixada i donem l'"entrenament en grup" per acabat i ben aprofitat. Hem tornat a gaudir de persones amb ganes de compartir, riure, xerrar, esperar i fer-nos adonar quan d'important és sentir-se ben envoltat. Moltes gràcies i fins quan? Dissabte ho tornarem a provar, i amb tu si ens vols venir a veure. Bona setmana!!