Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dissabte, 15 de març de 2008

15 Març, Entrenament en GRUP

1 comentari:

  1. L'entrenament amb nous mossenaires: en Cristian, Jordi i Josep Manel. La intenció era anar a fotografiar l'Olivera que tant agrada a en 6q i fem anant primer en direcció a Sant Vicenç de Verders, l'aturada hidràulica a Sant Julià d'Altura, i per al cap d'uns moments fotografiar-nos davant de la bonica olivera, i saltant-nos avui la font de l'Argelaguet, i sortint un bonic entrenament sota el meu punt de vista

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.