El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 31 de gener del 2009

Entrenament Humitejat


Estem passant totes les proves i la climatologia no és parany suficient per deixar de fer una bona colla una vegada més. I quina il·lusió de tenir nous mossenaires, la Clàudia i en David. L'una de la mà de'n Bru, el nostre mossenaire més jove, i en David aconsellat pels germans Arévalo. De debò que ens omple de jòia créixer d'aquesta manera.
I tot i que només vam tenir la sort de tenir en Manolo per la foto, quina alegria de veure que torna a estar "operatiu". A veure si un dia ens pot fer l'horeta.
En Casi ens mostre cofoi el seu nou trofeig, com és la seva recent medalla aconseguida a Dubai a la marató on a més va assolir el tercer lloc de la categoria
I després d'una bona colla de dies de no veure'l entre nosaltres, la satisfacció de tenir en Josep Boada: un referent per a molts corredors, amb unes marques que fan treure el singlut.
Es va tornar fer la variant dels que fan un circuit on es pot caminar; integrada per la Mari Pau, Lluis, Teresa i en Laporta. Crec que van córrer força, també.
Nosaltres vam fer una barreig de cicuït, baixant en direcció a Torrebonica, però llavors una variant que m'agrada molt, que ens fa arribar al cami del golf, per una llocs molt bonics. Vam observar més d'un arbre per terra, fruit de la ventolera de l'anterior cap de setmana: mira que si ens arriba a caura per sobre !!
Reagraupaments variats, el canvi de la Torre Elèctrica, secundat per la majoria, el segon fins a rotondeta de l'hípica i després d'anar tots plegats, fins l'ecreuament típic, pugem pel camí de l'esquerra, deixant Argelaguet a la dreta, amb la temença de troba'l enfanguinós. Però bé.
Ja de tornada, esperant els que van més a poc a poc, però que mai pateixint que no els deixarem. Total 10 qm. plegats molt gratificants.


Quina boira tenia l'objectiu. En primer terme la Clàudia, que s'estrenava com a mossenaire. Darrera i de vermell en Josep Boada


Josep Casasola i l'Albert Ureta, amb el mateix ambient d'humitat


Moments de repòs després del canvi de la torre elèctrica





Grup heterogeni. Destaca la medalla del Casi, que havia anat a la marató de Dubai a aconseguir la tercera plaça en la seva categoria. També veiem en Xavi Curull que sortint des de casa seva del centre de Sabadell, va venir a visitar-nos i va acabar realitzant vint-i-vuit quilòmetres. Tots feu una cara fantàstica




Avui ens visitava en Manolo, una persona que transmet bon humor i que sempre té alguna per fer-nos riure, Va de vermell, al costat de l'Albert Ureta, que està treballant fort per millorar després d'una important lesió. Aviat tornarà a la competició i a l'alta muntanya, que tant li agrada


Qui tinc la sort de situar-me amb els nous mossenaires, que esperem que s'ho hagin passat bé



Aquí hi han els caminadors, que sembla ser que van córrer tota l'estona i van fer el "tradicional" que diu en Laporta. En el grup també hi anava la Teresa. I sabem que va anar bé





En Bru ens regala la seva presència i ens dona aquest caire de grup divers i ell és el nostre mossenaire més jove, però amb molta experiència en proves de tot tipus i d'elevada resistència. Se li nota per la serva fortalesa física i quan es proposen canvis de ritme, ell sempre hi és. Li desitgem molts d'èxits esportius.

6 comentaris:

  1. Hola,

    Ei, quina bona idea això. Jo no sé com s'arriba al punt de trobada però abans de l'estiu ja podeu comptar que vindré un dia a aquest entrenament. En sembla una molt bona iniciativa.

    Una pregunta, aquest Casi de la Marató de Dubai, és el que va camí de les 100 Maratons i que n'ha fet per tot arreu ... és que vaig compartir 30km de la Marató de Muntanya de Barcelona-Collserola amb algú com ell i no estic segur del nom i per la foto tampoc ho tinc clar.

    Si ho és em faria molta gràcia tornar-lo a veure. En 30 km em va donar consells boníssims ;-)

    Ferran de Sedentaris.cat

    ResponElimina
  2. Si que ho és.
    Ferran, en paral·lel al blog porto un fòrum on hi ha molt historial i en aquest historial també vaig fent cada setmana una fotografia a una persona, per què la resta conegui a part de la fisonomia el seu nom.

    En aquest cas el Casi també va ser mossenaire i el pots veure millor a:

    http://mossenhoms.netfreehost.com/mossenhoms-post-7608.html#7608

    Si, que és el de les 100 maratons i per nosaltres és un luxe poder compartir aquests entrenaments amb ell;

    Per venir aquí hi ha les instruccions

    http://mossenhoms.netfreehost.com/mossenhoms-post-4640.html#4640

    No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres el dia que vinguis i estarem molt contents de fer-te fugir del sedentarisme (jeje)

    Vagi molt bé. Salut !

    ResponElimina
  3. Pep,

    He publicat una breu entrada al bloc dels vostres entrenaments.

    Si hi ha alguna cosa incorrecta ja m'ho diràs. Espero els comentaris ;-)

    Quina gràcia saber que és el Casimir, tot un luxe haver fet quasi tota una Marató al seu costat. A veure si el dia que vingui puc coincidir amb ell.

    Fins aviat,

    Ferran de Sedentaris.cat

    ResponElimina
  4. Fa temps que em vaig adonar que la gent no vol compromisos fixes i si el córrer te que ser una excusa per conèixer gent i sentir-se millor.
    Per mantenir la salut del grup, s'havia d'establir una normativa (de manera que ni es noti), però del tot flexible i sense cap intenció de molestar a ningú.

    Per què una normativa ?

    • Sortir a una hora concreta

    a les 08:00

    Si la gent sap que surts a les 08:00, ho té en compte i prèviament es prepara per ser a l'hora. Hi ha el marge que diuen que s'ha de respectar de sis minuts, improrrogable.

    • Un dia concret.

    Dissabte; si canviessis el dia sovint, es provocaria confusió

    • un temps concret.

    1h

    Si no ho fas així, més d'un per temor a la llargada o mancança de la trobada, faria que es desestimés venir.

    • escoltar a la gent;

    Si entre nosaltres veiem que un circuït va millor a tots que un altre, fer-ho i intentant posar varietat per no crear excessiva monotonia, sabent que amb el marge d'1h tampoc es poden fer coses molt diferents en qüestió de circuïts

    • No parar de córrer: encara que amb un grup tan gran no tots estem capacitats per portar els mateixos ritmes, arribats en encreuaments que podrien ser llocs on es pot crear confusió, es retorna sobre els les nostres passes a cercar a aquell que va a un ritme més lent. Encara que anem a córrer i si algú pensa que no pot, darrerament s'ha fet un altre grupet alternatiu que camina, també amb una durada d'1h. L'integren persones que surten de lesió, que comencen a provar de córrer, i qui aquell que vol l'alternativa.

    • El radi d'1h fa que mica en mica la gent sap exactament el circuït que aquell estem fent, i es pot reservar per alguna pujada o per anar més ràpid en un moment donat. El que de manera regular, es proposa algun canvi mentre fem el rodatge, per animar l'ambient, sense ser res obligat, però que sol agradar. Llavors ens tornem a re-agrupar.

    Bé, estem en contacte i encantat de que la idea us hagi agradat. Sempre estem intentant millorar i posar coses que les facin divertides. Hi ha dins la colla un grup que un cop han entrenat se'n va esmorzar plegats, i allarguen el contacte social que es proposa.

    Bé, sendentaris.cat; molt content que us hagueu fixat amb aquesta idea i que sabem que n'hi per tot arreu: però aquesta es la nostra que alhora volem fer vostra.

    Fins aviat i estem en contacte.

    Una abraçada MOSSENAIRE !!!

    ResponElimina
  5. Agraïment a sededentaris.cat, també al fòrum

    http://mossenhoms.netfreehost.com/viewtopic.php?t=1128&mforum=mossenhoms

    ResponElimina
  6. Pep,

    Gràcies pels aclariments. Ho afegeixo a l'entrada del bloc. 100% d'acord amb la normativa. Els "mossenaires" sou un exemple a seguir. Realment, penso jo, no voleu ser sedentaris. I si això és així, aquest bloc també és el vostre bloc.

    Ànims i endavant amb el projecte.

    Salutacions,

    Ferran de Sedentaris.cat

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener