El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 30 de març del 2009

Fem el clàssic - 10 quilòmetres tot xerrant



Hom pensa que vestir una mica les fotografies setmanals amb algun escrit, completa la trobada.
Com que sabia que venia la Mari Pau i la seva tendència és a fer aquest circuit, crec que era la manera d'anar-hi plegats i de fet és un circuït molt maco, equilibrat i sol agradar. Bé, segur que n'hi ha de millors i com no, de pitjors. Però, com que el que compte és desconnectar de les tensions setmanals i fer una trobada amistosa, res millor que baixar fins a Sant Vicenç de Verders, aquesta ermita bonica que està en un paratge bonic i ben envoltada d'arbrada i que ens diu que les pedres de vegades parlen, i si podessin fer-ho les d'aquesta ermita son ben curioses. Que hagin estat portades una i a una des de on ara és una gran embassament, el de Sau, i estigui muntada fidelment i tal com estava aquí ens fa que en tinguem més curiositat.
La baixada ha estat com sempre plena de conversa i el moment de relax que fem la fotografia, per preparar els canvis de ritme que es proposarien aviat i seguits per gran nombre de mossenaires.
Arribats a Sant Julià, ens hidratem a les fonts, unes quantes fotografies més i cap al camps base fins a completar el deu quilòmetres de que consta aquest circuit.




Després d'un any, la Mari Pau s'atreveix a fer tot el circuit i val a dir que molt rebé. En Javi, fent el que més li agrada. El circuit "clàssic"



Maribel i Jordi, en un moment previ al descans a la font


En David fa poc que fa curses i se li dona molt bé, aprop de l'Emilio



Joan, Emilio, Barto, Fernando, Casi, David, Maribel i Manel



L'Eugeni és un home polivalent. Tan el veus fent la marató, com corre un cros, com se'n va fer una cursa de muntanya i amb un esperit jovial encomanadís. El seu entrenador, el seu propi fill. I tant aquest com la seva jove, uns grandíssims atletes. L'Eugeni ven fruita i segur que aquest aliment tan saludable l'ajuda a practicar aquest esport que requereix tenir cura alimentària. Vol dir que ja ho sabeu.

1 comentari:

  1. Quina il·lusió tornara fer la Mossenaire després d'un any, per fí em vaig atrevir a acompanyar-vos.
    Vaig gaudir molt i com sempre va ser l'oportunitat de conèixer persones magnifiques, en aquest cas en Barto, l'artifex de laPAssarel·la premiada de Vallparadís, i tambñe de gaudir de la vostra compañía i ànims altre cop.
    Gràcies Pep!

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener