Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimarts, 26 de maig de 2009

Un de més llarg i macoCircuït més llarg del normal, tot i que bonic i amb una mica de tot.
Amb la premissa de baixar a la font que hi ha a la zona lúdica de Castellarnau i proposat en Javi Laporta, sortim fent una ziga zaga i allargant d'aquesta manera una mica més l'entrenament: més d'un ens hem adonat.
Ens complau de nou veure com cada setmana ens ve gent que creu en el projecte, en aquest cas tenim en Mosqui que ens fa venir nous amics i amb la sorpresa que ell mateix ens ha fet costat en tot l'entrenament. També ha vingut en Jordi Folch que ha fet molt per l'atletisme a Terrassa, sense fer soroll i que ara torna a fer llargs entrenaments i fixem la vista en fer de nou alguna cursa plegats. El seu mon és el golf, que domina i el córrer una manera d'entendre la vida.
L'Oscar, en Cayetano i un noi del que ara no recordo han estat els nous mossenaires.
El recorregut ha estat de dotze quilòmetres; diguem que dels llarguets. D'altra banda força pla, tot i que de tornada la tendència és a pujar i es es nota.


Iniciem l'entrenament que tant ens caracteritza. En Primer terme Miquel i David, dos mossenaires de fa poc i amb un gran nivell


Rialles amb un fons conegut; Javi, Oscar i Ferran de tres localitats diferents: Sant Quirze, Terrassa i Sabadell


La Tensi, al costat d'en Manel seguit d'aprop de gosset "Petit", com és diu.


El noi de la barba que ve de la ma d'en Mosqui, al costat d'en Jordi Mangot.


Travessant l'àrea d'estudi

Ferran, ràpid


Les nostres fèmines, la Marta i Maribel


A punt del nostre re-agrupament, a l'esquerra en Cayetano que s'estrena com a mossenaire també i que ens ha conegut per internet


Emilio Expòstivo, del California Sports. A la seva botiga fan inscripcions a moltes curses, entre les que ara ve la que patrocinen: "Cursa de Poble Nou"


Marta; fa poc ha fet la cursa de l'Alba a un gran nivell


l'Eugeni, un habitual i sempre en forma


Moments de tertúlia on es parlava de la Marathó de Berlin on anirà en Joan i ha anat en Ferran. Per darrera en Jordi Folch, antic mossenaire recuperat


Mosqui, Murillo i Tensi


Arribem a la font de mig camí, a Castellarnau, amb l'Anna Cos en primer terme


En Javi per poc es perd en un encreuament. ojito !Les fotografies ens la van fer una persona que estava bebent a la font i a qui li agraïm. Podem pensar que era un mosso d'esquadra, tot i tenir-ne dubtes.


Entorn bonic, compartit amb en Manel
Avui s'estrenava l'Oscar Muñoz, entre nosaltres. És un atleta molt apreciat i conegut. Sempre amb preguntes i es pren el córrer molt seriosament. Fa molts anys que entrena amb el grup d'en Mosqui, al que jo també tinc l'orgull d'haver format part i podia anar al costat de l'Oscar i de debò que ha fet curses molt intenses. El recordo fent cros, mitges i corrent curses de barri a gran nivell. Una vegada vam fer podi, a una cursa pel barri de Can Deu,