El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 23 d’agost del 2010

Es nota que és Agost a Can Mossenaire

Plenes vacances per molts, però ganes d'entrenar plegats. Es nota que és agost, però ens hem de posar a treballar per estar en forma.
A la sortida, no tants com és habitual, i encara per les dates es podia pensar que podíem ser encara menys.

Com que no hi havia circuit pensat, en Vicenç agafa la capdavantera i ens porta fins a Sant Vicenç de Verders, just als cinc quilòmetres des on girem per tornar pràcticament pel mateix lloc i realitzant just deu quilòmetres.

En Diego ens ha delectat amb bons records dels seu tarannà atlètica, ja que no oblidem que és un dels atletes amb una gran trajectòria i continua competint a gran nivell.

En Casi, com un noi jove, sempre amb alguna marató a les cames i al cap. En definitiva una bona matinal fent una bona xerradeta i molts plans pel futur proper.



Ha estat un bon entrenament, amb poquets però ha anat bé, com sempre.
Vicenç al capdavant, i el noidelabarba allà abaix llegint el cartell explicatiu de la bonica ermita portada des de l'antic poble de Sant Romà

Vicenç al capdavant, i el noidelabarba allà abaix llegint el cartell explicatiu de la bonica ermita portada des de l'antic poble de Sant Romà


Dos mites de l'atletisme, en Casi i en Diego


En Jordi i la Montse diuen estar en baixa forma, i van venir més tard per començar a entrenar a quarts de deu. Aviat tornarant a estar bé i a venir molts dissabtes.







Joaquin Izquierdo, ja ens passarà el currículum esportiu, de moment dir-vos que el conec des de que em vaig començar a dedicar al fons, i era als començaments dels noranta. Entrenàvem plegats els diumenges i formàvem part d'un club que s'anomenava Fondistes de Terrassa. Fèiem, per aquell època moltíssimes curses; moltes habituals com els 10 qm. de Martorell, mitges de l'època, marató per relleus, que s'han deixat de fer i recordo que entrenàvem i fèiem sèries plegats i gràcies a ell i amics com ell vaig introduir-me en el món de l'atletisme popular i a fer moltes curses. De vegades li recordo entrenament antològics amb els germans Carmona, el mateix David Otero, en Gamero, en Folch i un llarg etcètera.
Ara tenim la sort de que ve els dissabtes a fer el típic entrenament mossenaire. Per molts anys.



En Joaquin ens ha facilitat les seves millors marques de tota la vida, tot i que te tot endreçat des de que va començar a córrer.

La data de naixement és 15 de març de l'any 1961 i als seus inicis el seu equip era "Fondistes de Terrassa!.

Les maques les següents;

5.000 metres:...... 17'21"
10.000 metres:.... 36'46"
Mitja Marató ..... 1h19'52"
Marató ........... 3h08'42"

Ens ha regalat una bona sorpresa, i és una fotografia de la sortida de la cursa de Viladecavalls, que està nodrida d'una bona quantitat d'amics. A veure si sou capaços de nomenar-los a tots.

Moltes gràcies !!



Si voleu veure la fotografia més grossa i identificar a amics, us poso el link