El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 27 de desembre del 2010

Per Nadal els "Mossenaires" han entrenat

El dia de Nadal, i que a més era dissabte, feia preveure que podríem ser pocs. És més, pensava que podria estar sol. Les celebracions de la nit de Nadal, que fa a la gent anar dormir tard, menjar torrons i beure cava, el fred que fa aquests dies i que molts Mossenaires ens agrada anar a la tradicional "Pujada a la Mola" que organitza el club muntanyenc, feia pensar que no seria com els darrers dissabtes, que venen tants amics.

Com que la idea era fer una cosa diferent, anar en direcció al poble de Matadepera per fer alguna fotografia per poder enviar a tv3 pels talls publicitaris, i que a veure si els la posen.

Anem fent, i el recorregut l'anem retocant. La primera idea de pujar al Turó, ens fa adonar que millor anar a la Font de Can Roure, i veiem que surt un bon circuit Mossenaire que mirarem de repetir, donat que ha estat molt bonic.

Ja de baixada, en Jaume dels Pantaurells, es posa de guia de grup i ens descobreix uns camins nous pel grup, força divertits, que anaven paral·lel a la riera de les Arenes, i per aquelles casualitats ens trobem a en Juli, que havia sortit improvisant un entrenament i que s'ha afegit als que anàvem en jornada de descobriments.




 

El dia de Nadal hem fet un bon entrenament:podem dir que com sempre.
Ajupits: Ramon, Diego, Juli, Jaume, Manel, Josep, Manel, Javi I Jose
drets: Pep, Adrià, Kim, Emilio


Quan hem passat per Matadepera, davant la façana de l'Ajuntament ens fem un fotografia de record, com l'any passat

Transitant pels carrers amb motius nadalencs de Matadepera

I pels carrers de la vila tots ben contents

No podien faltar els camins de terra, que tantes vegades fem




Avui encetàvem un nou circuït mossenaire I passant per la Font de Can Roure, I no podia faltar la fotografia en aquest entorn històric. Per qui no ho sàpiga al passadís de casa meva, I a casa meva I quan em vaig casar al meu pare li vaig demanar dos quadres, i com que és pintor, la muntanya de Sant Llorenç I la de Montserrat. Doncs bé, aquesta imatge d'avui fa un quart de segle que està al passadís de casa. Estic content d'haver-hi anat, tot i que no era previst de bon começament en un dia tan senyalat.


Belles imatges en tot moment

Alguns dels protagonistes, en Jaume a la dreta ens ha marcat la baixada, en Margarit al mig: la pujada. Gràcies a tots, ha sortit un entrenament prou bonic.

Zona que aviat el quart cinturó anirà canviamt, amb un arbre presidint aquest camps mossenaires.




Des de “Entrenament en Grup de Torre Mossèn Homs” desitgem a tothom un bon any 2011 i us esperem sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener