Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dilluns, 16 de maig de 2011

En memòria d'en SEBASTIÀ VILARGUNTÉ

En Sebastià ha estat aquests dies aquella persona a la que si poguéssim li diríem a ell personalment que el volem al costat nostre.
Com que no és possible, hem volgut donar-li i fer uns reconeixements de la millor manera que sabem: expressant el nostre dolor i recordant-lo i dedicant-t'hi aquests moments de gran emotivitat.
Avui hem rebut pels que no han pogut ser-hi, que durant aquest minut també hi eren i ara ja sabem que continua estant al nostre cor i al cap el tindrem sempre tots present.
Continuem desitjant ànims als que l'estimaven, per continuar vivint amb la seva absència física; però encara hi és.
Bé, parlant de l'entrenament mossenaire, avui hem estat un grup més nombrós que de costum. S'ha proposat fer el mateix recorregut que la setmana anterior, aquell que baixa pel camí del golf, i porta a la bassa i on es proposa el canvi fins la torrer elèctrica. Doncs bé, vet aquí que instants abans de començar el canvi, veiem un home que estava desesperat amb la seva furgoneta encallada al camí. Quan ha vist aquest munt de mossenaires, com caiguts del cel, ha estat la seva solució a l'encallada. Eiii, aquí es demostra la fortalesa del moviment mossenaire.

De la torre elèctrica fins l'hípica s'ha anat per la vorera amb algun canvi, com és costum. Hem baixat cap el torrent, la pujadeta i sempre els bons reagrupaments.

Els quatre camins, que ens duen a la font de l'Argelaguet, on es produiria el que tots esperàvem. Dedicar-lo al nostre amic, fill, pare, marit, atleta, esportista: en Sebastià Vilargunté.

De part de tots els mossenaires: descansa en pau i el nostre condol a tots els éssers que l'estimaven.

Us posem les fotografies en petit, donat que avui quasi hi han quatrecentes fotografies.
Els fotògrafs han estat:
Si us voleu baixar fotografies d'en Carles amb tota la resolució:
aquí
http://dom.cat/2bf
Carles López

Les d'en
Antonio Codina
http://dom.cat/2be


Les d'en
Oriol Farré i jo
http://dom.cat/2bgCom podeu veure, avui en Carles López, l'Antonio Codina, l'Oriol Farré i jo hem fet el récord de fotografies d'un entrenament mossenaire en el que ha estat l'entrenament més emotiu de la història: dedicat tot ell al nostre amic per sempre: SEBASTIÀ VILARGUNTÉ.

Gràcies a tots i fins sempre.