El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 5 de desembre del 2012

Corre-m'hi tots, esport pel camp

Córrer acompanyat, no tan sols de persones com nosaltres que els agrada la bona companyia, si no acompanyat del fred, que ara ja és present. La gent molt més abrigada i avui repetint el circuït de fa tres setmanes, però fent-lo en sentit contrari. Un mateix circuit te coses diferents quan els fas girat, i com que és dels nous, volíem veure que tal era i si agradava i també mesurar-lo: efectivament ronda els deu quilòmetres de paratges fantàstics i encara més amb una bona conversa i si pot ser, una rialla en aquesta bona gent.
Sorpresos perquè, tot i aquesta temperatura no tan agradosa, hagueu fet l'esforç de matinar i fer-nos costat. Gràcies en noms de tot i us esperem el dissabte vinent.

La fotografia on hem destacat una bona colla de mossenaires nous i hem anunciat temes com ara que tanquem la comanda de samarretes i que els germans Expósito volen fer un carnet afavoridor amb descompte directe a la gent que vagi a comprar a la seva botiga amb aquest plàstic que es farà, de Califòrnia Esports, amb un carnet que podeu demanar gratuïtament i que identificarà, a més als mossenaires.

Alberto i Joan començant a córrer



En Josep Vandellós al costat d'en Enrique Nilo, dos mossenaires d'honor

Ignacio, vestit de mossenaire, que ve quan li ho permet la feina, i al costat d'en Carlos Díez, que fèia dies que no venia i que ens alegra veure'l en plena forma

nòies ben abrigades. Les fotos un xic borroses, sobretot les de lloc ombrívols.

En baixada hem volgut fer un progressiu, per provar-nos i els capdavanters aquí els teniu: Enrique, Joan i Carles

I tota la colla fent bones converses abans de reagrupar-nos

Davant una mossenaira nova, seguit pel ball d'en Joan, amb l'Enrique i en Marc Miquel, que és la segona vegada què ve.

José Expòsito, que sembla te superats els mals d'esquena

Nous mossenaires, repetidors: vol dir què els va agradar el projecte

Fernando, Víctor i Núria, amb la bella imatge què sovinteja als nostres entrenaments: Sant Llorenç del Munt

Cristina, seguida per l'Alberto, Cisco i Gemma

darrera la Cristina el Mossenaire d'honor de la setmana, en Josep Vandellós

Amb gorra en José Pérez seguit per Carles i de mossenaires: Miquel Moreno i Ignacio


Emilio, seguit per en Jordi Llobet i en Lluís Garcia


Més mossenaires nous, amb ulleres i el cap ben abrigat

de torre a torre i corro per què em toca; un progressiu qui ha volgut

I la bona colla de Sabadellencs, força contents de trobar-se amb l'excusa de fer salut

I amb els Egarencs, Anna i Casi: encara que en Casi de vegades pica l'ullet als Sabadellencs

.
.En Josep un dia vam tenir la sort de poder compartir una bona xerrada i m'explicava com havia transformat la seva vida el plaer per cuidar-se, sobretot alimentària-ment, i sabent que venia del món de l'hoteleria i és coneixedor de tot el món culinari, donat que regentava un conegut restaurant. Com d'agrait estava d'haver encaminat la seva manera de viure i ara molt content d'anar tan ben acompanyat per tots vosaltres.
Li agraïm què ens tingui tan presents i formi part del projecte què entre-tots tant estimem: "Entrenar en grup" Gràcies Josep i per molts anys. Ens ha enviat un escrit què ara podeu llegir per conèixer una mica per ell mateix com han anat aquests canvis






Me llamo José Vandellós, soy de Vimbodi y Poblet ( Tarragona ) tengo 55 años, y vivo en Terrassa hace 27.
Quiero sobretodo reconocer, a Pep Moliner y las personas pioneras de los entrenos de los sábados en mossen homs, la de problemas de salud serios, que han evitado gracias a su iniciativa.
Hasta hace 11 años, mi hábitos me llevaron, a medicarme por hipertension, colesterol, tener sobrepeso, stres, dolores varios, falta de energia, problemas de sueño, fumaba 50 cigarrillos al dia y ademas jamás hice deporte.
Comienzo de mi mejoría:
En 2001 gracias al resultado de un amigo, comiendo de todo con moderación 5 veces al día, beber mas agua y complementando con nutrición y proteina natural, bajé 10 kilos en 9 semanas que mantengo hace 11 años, gracias a esto, al tercer día ya note mas energía, menos ansiedad y a los dos meses todos mis problemas quedaron regulados, gracias a acercarme a mi peso saludable, cambio de hábitos y complementar mi alimentación, encima en 2002 logré dejar de fumar ( hace 10 años que no fumo nada).
Deporte: hace un año y medio, me apunto al gimnasio, pero no me gusta, me voy a correr solo por el campo y casualmente me entero de los entrenos de los sábados, fantástico grupo, me encuentro a conocidos, muy buen ambiente y ya hace tres meses que voy siempre que puedo y espero por muchos años.
Hago deporte para cuidarme, no tanto para competir, he hecho dos carreras de 10.000, las he terminado y estoy sorprendido de mi resistencia a mi edad, después de fumar desde los 12 años, me siento como si tuviera 20 y lo mejor cualquier día hago una media marathon.
Gracias a estos cambios, hace 11 años que soy asesor de bienestar y distribuidor independiente de una multinacional lider en el sector de la nutricion y complementos naturales, incluso para recuperacion deportiva.
Espero que esta historia, pueda ayudar alguien a mejorar su bienestar y perención de problemas de salud.
Gracias por darme esta oportunidad, saludos a todos los mossenaires.

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)
Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís :)