Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dijous, 12 de març de 2015

Passant al costat del toll

Una volta en bona companyia i cadascú amb la seva conversa engegada. Si fa o no fa, fent coses similars i pensem que els que repetiu us hi trobeu bé i nosaltres contents.

Fer-se costat anant a buscar a qui va més endarrerit o endarrerida és un dels moments més característics i que fan un exemple aquest projecte únic a l'estat i únic.

Aprofitar entorns tranquils i amb un temps i una distància concreta i amb anades i tornades i la possibilitat de fer noves amistats i conèixer diferents maneres d'entrenar. Aprenem diferents maneres i millorem: per això entrenem i de fet setmana darrera a setmana veiem progressos importants. La Núria, la nostra mossenaire, la primera vegada que va córrer 10 qms. ha estat al vostre costat.

Segurament aquests entrenaments els recordareu molts anys, ja que els feu de gust i veniu sense sentir-vos obligats.

La Núria ens havia dit que no l'importava ser mossenaire i avuí n'ha estat proclamada

davant la Sandra, una gran atleta, la Núria se la veu contenta

Pare i fill a punt de fer un entrenament plegats: Víctor i Edu

Josep Maria Antentes i Diego Garcia, també esperant el moment de començar a entrenar amb la magnífica estampa de la masia de Torre Mossèn Homs

Totu fent llengotes: Cisco ben tapat.

L'Oriol Sílvia

Carles i Núria

Javier (Pinelli a corredors.cat) Anna (socanna) i Totu. Tots tres pertanyents a l'associació

Raúl, Cisco, Wester

Enrique-nilo i Jose Vandellós

Javi, Manuel, Pedro, Josep Maria

Diego i Sílvia

Isaac, Miguel, Jordi, Edu i Víctor

Sebi, Fran i Sebas

Wester i Jose Luis

Carme i Imma Toni i Javi

Núria, la nostra flamant mossenaire ben jove.

En Juanjo fent equilibris per no ensopegar amb una colla de gossos que passegen amb els seus amos

Paco Loras

Passant per DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Center La Mola

Inma i Núria, tot baixant pel Camí dels Plans de Can Bonvilar

Sandra al costat d'en Carlos

Isa, Anna i Trini

Anem a preparar la foto familiar, i a conèixer als mossenaires nous i a la mossenaire d'honor

Enlairant la mà, els nostres nous mossenaires. La noia amb ulleres i el noi que també en duu

I el mossenaire de vermell i el de groc. Total que n'érem una colla de nous. Ens n'aprendrem els noms si van venint, que ara no els recordem.

I en Juanjo en senyala al que ell ha convidat.

Moment de conèixer la nostra flamant "Mossenaire d'honor", la Núria Llera. Un luxe

I un moment que ens fa molta il·lusió. Conèixer els que porten des dels inicis, fa ja prop dels vint anys, encara que va ésser el 1997 quan es van consolidar com a trobada. Han estat l'Anna Cos, en Javier Colado i en Fran Frutos. Hi són i n'estem orgullosos, donat que a més se'ls ha de reconèixer que en són molt importants.

Fran, Javi i Anna. Moltíssimes gràcies de part de tothom per fer possible aquest entrenament on el que compte és l'amistat i la solidaritat entre nosaltres.

Ara sí que estem contents, de nou, de què feu un instant únic.

Una nova trobada amb bones vibracions.

Trini, Antonio i Isa

Fa goig veure tanta colla

Moment toll d'aigua

La Núria Llera, en el seu dia.

En Natxo Clapé, passa per l'altre costat

L'Adrià Serra

Miguel i Núria, arriben plegats al reagrupament mossenaire

Paco i Antonio

els amics de Can Llong

En Pascual

En el progressiu en pujada: Antonio, César i Javier

I la Carme i la mossenaire nova, també han fet el progressiu a les primeres posicions

Yuma; quin estil de gran can

I arriben els amics que han anat a buscar la cua: els que abans havien fet el progressiu: Balme, Adrià, Cñesar, José Luis, Antonio i Javier: al costat de la nostra Núria !!!

I avui els que portaven la cua ha estat al mig en Juanjo i als costats la Núria i l¡'amic: i com no podia ser d'una altra manera: Yuma

I, qui diu que no estirem? de mostra l'Edu i la Trini

I la Trini i la Isa marxen, després de l'entrenament. L'endemà la Isa, amb ulleres, va fer podi a Vilanova del Camí.

http://www.sports-tracker.com/workout/wester/54fab7a3e4b0e865e8e06786

El mes passat la vam conèixer. Es va estrenar a fer entrenaments de 10 quilòmetres. Una amiga, la Ahlam Elkadi , que fa cinc anys va ésser Mossenaire d'honor, la va animar a venir i ara n'és fixe. Segurament és la mossenaire més jove què tenim i ens agrada molt. Hem vist que els seus pares l'acompanyen fins a la sortida, abans de començar, i la vénen a recollir. Vol dir, que confien amb tots vosaltres i nosaltres n'estem molt agraïts. Gràcies Núria, i que tinguis molt èxit amb tot el que et proposis. Per molts anys !!

Hola, sóc la Núria.

Jo vaig introduir-me en el món del ‘running’ fa poc.

Tot va començar al poble on jo estiuejo que es troba al Pre-Pirineu. Un dia una amiga que anava, amb la seva germana, a córrer fins al poble del costat (que es troba a 2km) em va convidar i jo em vaig dir perquè no? Anàvem cada cop de forma més continua fins que va arribar un punt d’anar-hi cada dia, era poca distància però per mi en aquells moments era molta, tot un repte!

Al finalitzar l’estiu parlant amb l’Ahlam em va convidar a provar d’entrenar amb el seu grup i jo vaig pensar que per provar no passa res.

Amb el temps, els companys d’entrenament em van parlar dels “mossenaires” i van convidar-me a provar un dissabte a les 8 del mati. La veritat és que no em veia capaç de córrer i menys de ser mossenaire... i … aquí estic.

Encara no he participat en cap cursa. La primera que faré serà aquest mes aquí a Terrassa, és de 5 km però mica en mica espero poder superar-me i arribar a fer una mitja marató.

 

http://josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?