El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 9 d’abril del 2015

Corrent dissabte Sant

Un entrenament curt i intens ens tocava avui. Aprofitant la setmana santa, on molts també fan festa de córrer, veiem que som força gent amb el mateix tarannà de cada setmana. Passar una horeta entrenant, amb bones companyies i grans converses i fer plans de futur i parlant de tot una mica. Això, qui estigui en forma, per fer les dues coses.

Uns progressius juganers per veure com estem realment i què molts heu fet. Novetat fer un davant i enrere en un dels progressius, amb foto familiar enmig. Passar per la font de l'Argelaguet, que feia dies que no hi passàvem i concloure amb la sensació d'haver estat bé tots plegats fent del córrer l'excusa ideal per fer un parèntesi enmig de les vacances de setmana santa. Gràcies a tohom i ens veiem? Quan?

i avui, un nou amic dels entrenaments en grup, en David, és proclamat Mossenaire d'honor. Gràcies David

I ara a pensar que poso, i al final de l'escrit sabreu amb qui tenim la sort de compartir aquests moments dels caps de setmana La Contxita i en Josep Maria, es van posant a punt Moments de retrobades, amb en Carlos, que la setmana passada ens va mostrar el camí

I en Balme, en estat d'espera i en Pepe al darrere fent l'estirament del cigne Cisco fent amistat amb en Runi La Laura, a l'esquerra avui s'estrena de mossenaire, al costat de l'Eva Rosa i la Gemma, dos atletes de grans distàncies

I ara toca l'arrancada, als peus de la Masia de Torre Mossèn Homs, que en dona nom i és el nostre camp base, amb en Balme i en Cano al capdavant.

Josep Maria, Contxita i la Silvia David, FrAN, CESAR, Rosa, Pepe Diego, MJ Merino,Miguel Angel, Ruben, Miquel Gemma i Laura, seguides d'Eva, Laura i Silvia I darrera de l'Eva, Laura i la Silvia, Laura, Albert, Cisco, Nacho i com no: en Runi L'Albert, que sembla que vaig tibar per en Sherlock, i no. I en Nacho, vestit d'autèntic mossenaire. Hassan, Albert, Uri, Pepe, Laura, Eva Hassan davant I el mossenaire d'honor, en David: un habitual de les trobades des de fa molt de temps Eva i Laura, seguit per la Silvia Mj Merino,Silvia, Miguel Angel, RUben, Cano, Fran, Cesar, tancant el grup I en un dels bons reagrumaments, amb l'Uri i en David I ens hem provat de nou en un bon progressiu, amb en Cesar, Hassan, Gemma i Cano Com sempre la Gemma ben calçada L'Albert, en Cisco i en Balme arribant a la cruïlla i la Gemma cap a la cua. I arriba la cha, que a més han estat els mateixos que han fet el progressiu a les primeres posicions. Fran, Diego de blau cel, al costat de la Gemma I ara, al progressiu de baixada: Mj Merino, Hassan, Gemma, Carlos, Cesar i Cano. Molt en forma tothom I ara arriba en Miquel, Cisco I els capdavanters tornen enrere Cèsar i Cano I la Silvia VIla, que feia dies que la trobàvem a faltar.. En forma! Silvia, davant, seguida d'en David i l'Uri Laura i Eva, que tancant el grup, acompanyades dels seus esplèndids gossos i seguits pels que han fet el progressiu i les han anat a buscar: Gemma, Pepe, Cano i Cesar I abans del proper progressiu: Mj Merino, Sílvia Vila i Eva Gorina En plena recta I la foto de família, amb tota la colla, que tot i ser setmana santa, encara hem estat força animats. I ara coneixerem al nostre Mossenaire d'honor: en David Linares. Fantàstic Ben aplaudit per tothom i ara la mossenaire nova; la Laura Puertas, de blau cel. La Contxita de taronja I hem tornat a fer un progressiu, ara en sentit contrari Miguel, al costat d'en Sherlock, i seguit per en Miguel Angel I més fotografies d'amistats: Miguel, Pepe, Cesar i Silvia Laura i Eva Runi i Sherlock: també sempre amb nosaltres. La Laura, sempre contenta i riallera David, ills clucs Anades i vingudes dels mossenaires: David i Miguel Quina bona abraçada de dues bones amigos: per molts anys!! Qualsevol moment és bo per tenir un bon record, i prop de la font de l'Argelaguet i mentre reposem la Eva Cantero ens retrata Mi camera… jeje,, merci Eva !!! A la bassa de la font de l'Argelaguet, amb en Miguel Angel .. i darrere, Carlos, César Montse i Rosa Uri i Silvia Silvia, Laura i Eva Carlos Diego Gemma i Manuel, intentant passar enmig dels arbres caiguts Josep Maria, Miguel Angel, Rosa David i prop en Sherlock Ja prop del final de l'entrenament, a 1,5 qm. del final l'Uri Laura Laura i MJ David i Eva Cano, avui ho ha donat tot als progressius, i ara, tot i content, una mica cansat: però bé

 

 

Doncs si: fa molt de temps que li anem al darrere per què se'ns doni a conèixer i ens alegrem que sigui la colla la dels mossenaires: la seva. Una vegada em va dir que tenia una feina davant del volant, envoltat sempre de gent, que té de dur viatjant per tot arreu amb el seu autocar i ho fa molt bé i te la responsabilitat de cuidar a tothom que s'hi asseu. L'esport segur que et serveix per trobar l'equilibri amb la feina i de passada tenim la sort de gaudir de la teva companyia i ens complau poder-ne gaudir i desitjar-te el millor. Gràcies David !!

Eii !! Sóc el David, Mossenaire d'honor.

Lo de córrer, doncs, en va iniciar una amiga; la Sònia Orriols. Una vegada ficat en aquest món he fet curses com Cardedeu, Manlleu, Polinyà,  Barcelona, etc. L'Àngel, un amic que tinc del Club Natació Sabadell, és el que en va parlar dels "mossenaires", que és on ara en trobo la mar de bé, i on corro per estar bé físicament. Donar les gràcies a tots els mossenaires i al Pep, si no, seria possible.

Força i "gas".

http://josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?