El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 12 de gener del 2017

Encetem un nou any amb Mossenaires

Encetem l'any 2017 amb i.il·lusió de continuar amb el projecte d'"entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs", i anem per la vint-i-tresena temporada i segur que viurem moltes coses.

Un dia, el dissabte. Una hora, a les 08:00 Un lloc, Masia de Torre Mossèn Homs Un objectiu: passar-ho bé, tot fent esport i fer una xarxa social pròpia. Una xarxa social de tocar, tocar. Anem-hi!!!!

Avui l'entrenament a consistit en un clàssic. Pujar fins a la font de Can Roure, on contínuament veiem la nostra estimada Mola i on per llocs que coneixem prou bé, passem pel costat de dues boniques masies, la de Can Torrella i de Can Roure, i on la font ens permetrà un moment de repòs i bones vistes, mentre no parem de petar una bona conversa amb gent amb la qual ens agrada passar aquesta estona.

Hem conegut a gent nova i podem assegurar que a les vostres cares, sovint s'hi dibuixava una bona rialla. Tot molt senzill i tot molt entranyable.

Doncs vinga: anem a gaudir del 2017 i us esperem a tothom qualsevol dissabte d'aquests i desitgem fer-te Mossenaire i ho aconseguiràs només venint quan et vagi bé: sense pressió. Va: ja estàs trigant. T'esperem!!! Fins dissabte!!!

Per obtenir aquesta fantàstica fotografia tens d'anar a la font de Can Roure, com va fer tota la colla i en especial en pinelli 31

I quan tot just comencen les primeres llums per terres Mossenaires, amb en Jordi Renom i la Isabel Font sortint dels primers

Així de contenta rep la nominació a Mossenaire d'honor la nostra Olga

I perquè la conegueu al final d'aquest escrit l'Olga us dedicarà un escrit, per saber amb qui tenim la sort d'entrenar i estar. Gràcies!!

l'Olga López al costat de la Núria Mayoral i en Marc Armengol I el nostre flamant portador de la bandera Mossenaire, en Víctor Martín Gros

I comencem amb la Laura Perdomo i els seus fidels amics

Isabel Vergara

Isabel Font

Joan Forte

Lluís Ferrando , Evans , José Francisco López Padillo

Passant per la font de les Canyes

i córrer és un esport de risc, i si no pregunteu a l'Ana Maria Muñoz Fuentes

I tres noies i una nominada: quatre fantàstiques mossenaires

I un gran "quality moment", quan veiem a la gent anar a la cua a buscar a amigues i amics. Gràcies!!!

El pont que fimbrejant i amb vistes

Tota la colla va amunt i la bandera a l'esquena d'en Víctor Martín Gros

Víctor Martín Gros al costat d'en David Viñeta

Núria i Olga. Olga parlarà de la Núria al seu relat

Isabel, Inma, i Txell

Mentre en Carmelo Luque va cap a la cua, la Laura i l'Eva avancen amb els seus gossos.

Evans i les noves Mossenaires, de les que ens hem d'aprendre el nom

i passem per una Masia molt ben consevada: Can Torrella, ara restaurant

Els germans Viñeta, en Jordi i en David

Fran Frutos , Antonio Mayorgas , Carlos Rodríguez Aprofondint amb grans amistats que gràcies a aquestes trobades es van fent bones amistats

I la gebrada alguna patinada i alguna caiguda ha protagonitzat, tot i que no hi ha foto, hi ha testimonis

Desplegaments de bandera!!!

toca situar-se

Una de les persones que genera i ha generat molta afinitat, bon rotlle i ens uneix en el projecte que moltes i molts portem. Aquest "d'entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs". Avui Carlos, celebrava l'aniversari de quan va ser nominat i confirmat com a Mossenaire d'Honor en Carlos Rodríguez . A més, la setmana passada va dissenyar el recorregut que vau fer, tot i que com sabeu tenim molt ajut tots els dissabtes. Gràcies Carlos Rodríguez

I "Mossenaires Nous", aplaudits per tothom i amb ganes d'anar-vos coneixent. Benvigudes i Benvinguts!!! Merci !!!

Un aplaudiment per vosaltres, "Mossenaires Nous"

... i la proclamació de la "Mossenaire d'Honor"

L'Olga López ja és Mossenaire d'Honor. Per molts anys!!!

Davant la Masia de Can Roure, i envoltats de bones vibracions i gent que val molt la pena: fotografia de familia.

Una foto final del tot simpàtica. Gràcies a Tothom per fer-ho possible

l'Olga i la Núria en un dia per no oblidar.

De mica en mica ens anem descobrint i gràcies a aquest moment, en el que has estat nominada i proclamada Mossenaire d'honor tenim aquesta oportunitat de saber una mica més: i ens agrada. T'agraïm les teves paraules i ara sabem que ens encanta tenir-te entrenant i estar molts dissabtes al teu costat. Gràcies i per molts anys i tota mena d'èxits, Olga

Cuando faltaban pocos años para llegar a los famosos 40, pensé que sería una genial idea llegar bien, en realidad me propuse llegar muy bien. Hace 3 meses que llegué, y bueno, durante este tiempo he salido a correr infinidad de veces para no faltar a mi propósito, mayoritariamente sola a pesar del entorno tan bonito donde vivo, Castellarnau.

He tenido semanas en las que apenas hice nada por aburrimiento, y otras en las que me sentía tan eufórica que salía todos los días.

Este verano Sara me propuso estas salidas en grupo y quedé maravillada por el afecto que sentí desde el primer momento, de los instantes fotográficos que veo al amanecer, como el de esta semana, La Ermita de Matadepera helada. Ese primer día conocí a Núria, una chica encantadora que juntas planeamos retos que seguramente alcanzaremos.

Gracias a todos por la acogida y espero poder disfrutar del entorno haciendo lo que más me gusta y disfrutando de este maravilloso grupo.

Olga

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?