El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 2 de febrer del 2017

Carrers mullats, Mossenaires eixuts

Una dita que tenien els botiguers i no se si tenen "carrers mullats, calaixos eixuts", tot interpretant que la gent no surt a comprar quan plou. 

Doncs a "Mossenaries", també es noten les inclemències meteorològiques. Amb tot, avui també era un dia molt important per nosaltres. Un dels nostres amics, en Casimir, venia a compartir el seu primer dia amb setanta anys ben portats i ho volia fer al nostre costat. Abans no fallava mai a la cita, durant molts anys i el trobem força a faltar i més quan vam tenir dies inoblidables que ell protagonitzava feliçment, com és la consecució de les seves cent maratons finalitzades, i que molts recordem i podem rememorar en aquest dia de Casimir Martin (100 maratons) <— clica.  

Per cert amb video hi tot!! https://www.youtube.com/watch?v=xP1ohHVnpZ8&feature=youtu.be 

Bé!!! Felicitat Casi, i a veure quan tornes!!! L'entrenament ha estat adient pels dies que no ens volem enfangar massa. Pujant pel bell mig del poble de Matadepera i travessant la urbanització fem cap a la Font de la Tartana on fem una bona col·lecció fotogràfica. Sempre volem destacar que som una colla que el valorem sobretot és l'amistat, la companyonia, la solidaritat i l'amor a la natura, i fer esport com a excusa de moltes coses i avui a més podem recordar que un dels Mossenaires il·lustres ha vingut a veure'ns. 

 Gràcies a tothom i us esperem qualsevol dissabte que us vagi bé i si més no, gràcies per seguir-nos. Fins aviat!! Dia amb força pluja i que d'entrada no semblava que ens ho havíem de passar, tan i tan bé i que acabaria sortint el sol. Gràcies a tothom per fer-ho possible Ben abrigadets i un xic molls Amb l' Anna Cos , davant del Casi i el seu fill Xavi, que han vingut expressament a voler celebrar el seu setantè aniversari al vostre costat. Sempre que estàs prop del Carmelo saps que et pot arrencar una rialla fàcilment Doncs en Casimir Martin fa ni més ni menys que setanta anys molt ben portats Es fa evident que Mossenaires van ben abrigats i si no de mostra un botó. i el Casi tanca el fantàstic grup I anem pels carrers de Matadepera, mentre plovisqueja poc o molt i anem amunt i avall i esperem. I ara, hem arribat a la font de la Tartana i fem una col.lecció de fotografies mentre la màquina no parava de retratar. I quan arribem al "camp base", ens trobem al Casi que ens espera, donat que no ha pogut venir a córrer per manca de forma. Però aviat tornarà a córrer. En Casi amb el Jordi Antonio , Joan , Jordi , Casi , Imma , felicitant-se Miguel , Sebastián , José i la Sandra

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?