Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimecres, 3 de gener de 2018

Últim de l'Any. Bon any!!!

La font de la Tartana ha estat el lloc triat pels nostres amics per fer l'habitual parada Mossenaire. Avui clou l'any 2017 i ha estat un bon lloc per dir-li adéu. Agraïm l'estona que ens heu fet gaudir, Joan, Carlos, Eva, Albert, Javi i cadascuna i cadascú de vosaltres que feu possible que un entrenament compartit i en grup sigui cada setmana un èxit, vingui qui vingui. I és que tothom sou especials en aquest projecte únic que el que persegueix és un gaudiment plegats amb esport i aprofitant els entorns de casa nostra.

El recorregut, que ens ha dut en Joan, la font de la tartana i que en Carlos ha gravat amb el seu garmin:

L'Eva ha fet un gran reportatge, junt amb l'Albert. Gràcies als dos. Sou genials.

També l'Albert ens regala un vídeo Mossenaire


Volem recordar als aniversaris Mossenaires en aquest dia:


Carlos, Eva, Joan han estat qui us han conduit pel bon camí, i estem segurs que la predisposició de totes i tots vosaltres sempre magnífica. Gràcies!!


Carlos i Joan
Ildefonso i Juan Carlos

Joan Forte, que ja fet de "mestre" Mossenaire

Santi

Jose, Toni, Fernando

...i la cua: espectacular!!!


No queda ningú: som'hi!!!
Dues campiones: Montse i Laura
En Javi i l'Eva: imprescindibles Mossenaires. Gràcies!!!V I D E O · V I D E O


Tal dia com avui els mossenaires d'honor van ser:
Cano, Mercè, Arnau, Manuel. Enhorabona!!! i per molts anys!!

La font de la Tartana ha estat el punt on ens hem retratat totes i tots, com a record d'un dia que hem volgut tancar l'any amb una impressionant companyia: la vostra. Gràcies a tothom!!!
Orgulloses Mossenaires: Txell i Carme

Mestre Joan

German i Bet


Marga i Mariona

La nostra fotògrafa, l'Eva vols el teu banner?