Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimecres, 9 de maig de 2018

A la font de la Tartana amb Mossenaires

La font de la Tartana ha estat el destí de la colla i el grup ha anat guiat per amigues i amics i en especial en Joan Forte, que quan cal sempre vetlla perquè tot vagi bé, amb la col·laboració de vosaltres, que feu gran el projecte. Anar a un lloc sense oblidar-se a ningú i tenir un bon record a "modus" fotografia, que ens ha fet l'Eva Cantero, que també gaudeix de crear aquesta pàgina de la història Mossenaire i un espectacular vídeo, on us veiem en acció que ha fet, realitzar i musicat l'Albert Perpinyà. A més totes i tots els que aneu i espereu la cua i feu possible que un "Entrenament en grup" sigui això: anar-hi plegats i ajudant-nos.

De fa força temps, que també tenim el circuit publicat, i avui l'hem tret de l'Eva i també podeu veure on ens ha dut en Joan.

Com que no volem oblidar la història dels Mossenaires d'honor, ens agrada recordar-los a l'hora de la fotografia familiar i gràcies pel vostre aplaudiment i record.

Sempre que veiem el reportatge, es pot endevinar que hem gaudit i si veieu el reportatge, i si no hi hem pogut anar: és com si hi fóssim. Enhorabona i el dissabte us volem veure. Ja en tenim ganes. No fallis. T'esperem.


Gràcies a Eva, pel reportatge fotogràfic!. Fent història


Sembla que Noah està a punt
Les noies Mossenaires


La nostra fotògrafa


L'amic Joan us ha dissenyat un bon circuit
Travessem la carretera de Matadepera, a l'alçada de Samy
i a la Tartana toca la foto de família. Benvingudes i Benvinguts!!


I en Joan llegeix els aniversaris!!, Enhorabona

En Joan ens deia:


l'Albert serà el creador del video d'avui, que podreu veure més avalls

[img]ttps://4.bp.blogspot.com/-jcsDl1pM52I/WvHew-W1CmI/AAAAAAAANEw/tsj71WiBkc0Dp6E97Oj6yN3mYAXS9OKZQCLcBGAs/s800/097_Mossenaires05Maig2018.37_001.jpg[/img]
https://www.strava.com/activities/1550256589


https://youtu.be/odg8BLxwQaw