El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim nou hores per passar-hi, de 6 a 10 del matí, i de 8 a 11 del vespre. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire..

dijous, 13 de juny de 2019

Cap a Can Roure i el Turó

Qui dinamitza habitualment, avui no ha pogut ser-hi, i sempre tenim amics que es fan responsables de què tot vagi alhora, tant en la part del disseny del circuit, com la part gràfica i ho volem fer palès, donat que el projecte és també vostra i de tots. Gràcies!!

L'Eva ens ofereix el reportatge i en Joan, ens fa "5 cèntims" i ens fa el circuit. Gràcies a ells i a tots vosaltres.

Deia en Joan:
"
"Bon dia !, faig 5 cèntims de la sortida de dissabte.

El previst era anar a Can Roure.
Però no sé com de cop i volta estàvem a Can Candi, vam arribar per darrere.
Aquesta colla estan molt forts, malgrat tot s'escoltava, Pep torna!!!, et troben a faltar, ja ho veus.
Quan vam arribar al pavelló de Matadepera i seguint la tradició Mossenaire dels últims km van ser a discreció, vaig veure cares de satisfacció i forts aplaudiments, només tenien una lectura.. Per fi el Joan ens deixa en pau!!.
Vam tenir un petit incident, vull agrair al Juanjo la seva predisposició a col·laborar des del primer instant, Moltes Gràcies Juanjo!.
Gràcies Eva, com sempre posant el màxim l'interès per fer un bonic reportatge, també a tots aquells que no paren d'anar amunt i avall, Sebas, Toni Del Moral.......
I per últim gràcies a aquest Gran Grup de Mossenaires per la seva paciència. "
"
L'Eva va ser la nostra fotògrafa, juntament amb en Joan que ens va dissenyar el circuit d'avui, tothom que hi vau estar i ser i col·laborar. Moltes gràcies!!


Eva i Loli
En Joan tallant el trànsit
Gràcies Joan!!, sempre vetllant per tothom
[img][/img]

veure circuit. https://www.strava.com/activities/2432336424


 

 

 

 vols el teu banner?  

si vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho

et fem el teu banner a Mossenhoms.be


disseny.banner.terrassa@recursor.net

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.