El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 16 de novembre del 2020

Mossenaires amb Mascareta

La mascareta forma part del nostre equipatge i és un element que s'ha demostrat efectiu en l'ajut en contra la propagació del maleït virus covid19 i es feia una proposta Mossenaire de veure quin aspecte teniu una vegada la porteu. Era inimaginable fins fa vuit mesos que hauríem d'anar per tot arreu amb aquest element i que la persona que menys t'esperes pot ser portador del virus i gràcies a aquesta barrera no anirà a més. Inimaginable i agraïm que a part de fer esport, compartiu amb tots nosaltres les vostres fotografies.

Gràcies, de nou, per acceptar aquest joc i com tenim costum de dir, ens fem una idea d'ho dur que s'està fent no poder entrenar en grup, com tants anys havíem fet. Un bri d'esperança es comença a obrir veient el panorama mèdic i d'investigació, però a hores d'ara continuarem divulgant la necessitat de tenir aquesta i moltes altres precaucions.

Proposta que ara us fem, amb el benentès que envieu les fotografies que a vosaltres us agradin, però hem pensat en la següent proposta:

"Quan veieu un arbre que us agradi, us hi abraceu. Li feu una bona abraçada. Ja que no ens podem abraçar mútuament com abans, ho farem a un arbre: gran o petit, prim o gruixut. Li podem parlar, i segur que tu sabràs molt bé quina creació fotogràfica vols compartir aquí: va, no dubtis en fer-te aquesta fantàstica fotografia abraçant a un arbre", d'acord?








Anna CosAnna Cos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener