El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 22 de febrer del 2021

Seguim pensant

Fer esport i especialment en contacte amb la natura, segur que us serveix moltes vegades per deixar volar la vostra imaginació i el vostre pensament va lliure. Ajuda a pensar tot el que fem les i els esportistes. Aquest pensament avui el volem ilustrar amb la vostra imatge i tant si us heu posat en el sentiment profund de voler centrar el vostra pensament, com si heu fet el gest: segur que sou grans pensadors. Gràcies per fer-vos aquesta foto i seguirem pensant i buscarem pensaments positius: segur que si. N'hi ha de divertides, que ens provoquen un somrís, i n'hi ha fent un joc amb les mans, en figures d'escacs, fent servir les mans, amb mirada llunyana, amb moments de reflexió. Totes ens han agradat molt. 

I la propera foto, com serà?  Va, a veure si ens l'envies, que l'esperem.

Tornem a pensar una frase, o una paraula també ens va bé. Junt amb la teva fotografia, envia'ns aquesta paraula o frase. I sense cap compromís: si no et surt res, ens va bé tan sols la teva foto. Gràcies de nou per acceptar aquests reptes. 





Sebastian Morales

Ruben, Carlos, Jordi

Jordi Mas

Jordi Mas

Jordi Mas
Pau Margarit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener