El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 10 de maig del 2021

Gràcies per tot un any Mossenaire!!

Aquests dies va ésser l'aniversari del què escriu i fa just un any, el mateix dia va ser el dia que se'ns va acudir i que pensàvem que podíem iniciar un projecte, que com a molt tres o quatre mesos. Els hi vaig dir a dos amics: Anna Cos i Joan Forte, amb grups com '"Et seguim" i "Runparadis i sense dubtar-ne em van dir endavant. Heu estat al costat d'aquest projecte, així com moltes amigues i amics que cada setmana. Sense les vostres aportacions, Mossenaires ja no existiria. Doncs si: fa un any i comencem a intuir que si estem protegits i amb més garanties la cosa s'anirà normalitzant. També hem de dir que hem après sopar d'hora, pels tocs de queda, a córrer soles i sols, i a fer recorreguts per tots els voltants dels quatre punts cardinals dels nostres pobles, en el meu cas Terrassa. Hem après a anar a córrer de 6 h a 10 h, o a partir de les 10 h. Hem après molts recorreguts nous dels nostres parcs naturals de Sant Llorenç i l'Obac, i el de Montserrat. Hem trobat a faltar aquells grups i converses que teníem, i ha estat tot complicat de gestionar.

Ja sé que pot cansar pensar que encara n'hi ha per dies, però encara diuen que no podem anar més de sis, i Mossenaires no s'entén sense aquell bullit d'amigues i amics dels dissabtes. Ens quedem esperançats.

Continuem amb les fotografies, i esperem les vostres i a veure si animeu a gent, per no perdre la seva visió.






David Hernández


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener