El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 15 de març del 2023

Mossenaires per un Tub

Ens fa molta gràcia quan passeu per dins un tub i quan a més ho feu aprofitant el ressó que feu al passar. També estrenàvem el circuit nou, que passa per sota l'autopista i ens retratarem amb un conill que algun grafiter ha fet, molt acolorit i que ens dona un toc diferen a aquest entrenament. Aquest camí d'avui, a la part que ens durà fiins la hípica, és la primera vegada que Mossenaires hi passa.

Els caminants també han innovat. Quan ve en Mirabet, sempre es treu algun recorregut nou de la txistera. I sempre el més important és gaudir de bones converses mentre fem aquesta caminada matinal de tots els dissabtes. Van venint amigues i amics nous cada setmana i també de fa temps com l'Emilio i la Júlia, i en Xavi i la Rosa, Joan Antoni que feia molt de temps que no vèiem. Ben retrobats.

Com anem dient aquests dies, estem fent una noca comanda de samarretes, i al moment que en tinguem suficients de demanades, tancarem la comanda. No perdis la teva i demana-la, per no quedar-te'n sense. Fes-ho al següent formulari: http://samarreta.mossenhoms.be

Gràcies per seguir-nos, per llegir-nos i per fer gran el nostre projecte d'entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs, de caminar i córrer.

Emílio i Júlia
Clica aquí per veure el vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener