El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 9 de novembre del 2023

Ca n’Ustrell amb en Carmelo Luque

Volem passar pel bosc de Can Deu i tenir un bon record de passar-hi rodejats d'amistats, com fem moltes setmanes. Fem una aturada a un lloc prou bonic com és ca n'Ustrell i immortalitzem el moment, com de fet fem sempre i de fa molts anys.

Volem dedicar l'entrenament a una persona inigualable que d'ençà que el vam conèixer, ha estat qui més ens ha fet riure amb una bona enciclopèdia d'acudits: en Carmelo Luque. Sabem del cert que aviat li receptaran que no corri més, per temes de salut i tot i que sempre que pugui ens vindrà a veure i qui sap si a caminar. Volem que faci tot allò que la prescripció mèdica el faci trobar bé i segur que trobarà una manera de posar gotetes de bon humor que sempre té. Molta sort, Carmelo i et desitgem tothom el millor per a tu. Moltes gràcies per haver donat tantes notes de qualitat al projecte d'entrenaments en grup a la que has participat cents de vegades. Forta abraçada de tots.

L'entrenament ens ha dut al bosc de Can Deu, i en Joan Forte ha ensopegat i ha hagut de caminar. A hores d'ara esperem que estigui del tot recuperat. Us recomanem veure el vídeo de la setmana i poder tenir la sensació que vau estar entrenant amb tots nosaltes. L'Eva ens ha fet les fotos de família

El mossenaires que caminen, fa setmanes que prova nous camins que en Mirabet ens va ensenyant, i en Crespillo ha fet de fotògraf i podreu gaudir d'un bon reportatge i del circuit al llarg del reportatge.

Gràcies a tothom per donar suport a aquest projecte i convidem a qui vulgui a provar aquesta manera d'entrenar.

Ja t'has apuntat?. Doncs ja trigues. Vinga, t'esperem a tu i a les teves amistats sempre. Ve apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be

Els germans Transi i Nico Burgos
Clica damunt aquesta imatge si vols veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener