Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dissabte, 5 de juliol de 2008

5 juliol, Entrenament en GRUPEntrenar amb calor, costa una miqueta i circuïts on gaudir de fresqueta, un objectiu a trobar. En Martí va suggerir el Torrent de Gotelles de baixada i de debò que sembla que estiguem en un raconet del Montseny, amb la companyia de l'aigua, pel rierol, per la font fresca i per què és un plaer entrenar plegats. Aquesta setmana vaig fer fotografies a aquest lloc i fan venir ganes de tornar-hi quan les repassem. Teniem més d'un, com en Lluis, Rafel, l'expectativa de fer la cursa de festa major a la tarda, i no volíem gastar massa energies, però és clar: la pujada dels capellans és un port de primera.
Anem fins a la font de l'Argelaguet on un grupet d'amics del córrer de Sabadell, també estaven reposant una mica i aquesta vegada la fotografia ens la van fer ells. També, vam pensar que era bonic i els retratem per que els quedi un record. Espero l'hagin rebut, donat que el correu electrònic el vaig memoritzar i els vaig enviar ben aviat.
I ja retornant el mossenaire de la setmana ha estat en Josep Maria, que també és un habitual de fa anys de les trobades i que sempre està en forma per afrontar qualsevol repte que es proposa, com per exemple la marató d'Empúries d'enguany.


De feia una bona colla d'anys que no compartíem un entrenament amb en Pep, que aquest dissabte venia de la ma d'en Martí i amb el que vam compartir la marató de Barcelona ara fa uns quants dies i que tenia el costum de córrer molt depressa. Comentàvem que a la cursa de festa major de Terrassa havia arribat amb la primera dona, per la qual cosa a Canal Terrassa havíem seguit la seva cursa i pràcticament li feia de llebre. En Josep Farell, que els dissabtes no podia venir i també va fer-ho i tots aquests fets i molts d'altres va tornar a fer que la jornada fos bonica,