Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dissabte, 12 de juliol de 2008

12 juliol, Entrenament en GRUP

Va sortir de nou un entrenament animat i ves per on l'agradable vinguda de'n David i en Joan com a debutants mossenaires El circuït va ser el que baixa per lloc ombrívols i bonics fins els quatre camins on vam fer la pujada amb un primer canvi que més d'un i més de cinc va fer. Allà, vaig quedar-me a cua amb en Casi, que darrerament va fer una marató d'aquelles de cinc estrelles el passat diumenge i que anava tancant el fantàstic grup. De fet em va sorprendre que a la parada hidratant de Sant Julià volia anar cap a Capellans/Gotelles, que és, diguem, que de pujada forta al final. De fet de vegades pesa més saber que el recorregut és tan agradable que anar cansat.
Tot i tenir cursa a la tarda a Ca n'Anglada, va venir l'Anna, com molt bé havia anunciat, i de nou un grup per quedar amb un bon record. Els germans Expósito i el cosí Josep, que sempre diuen que ens fan la mar de propaganda, i que els hi estem agraïts, donat que un grup d'entrenament com el nostre comença ser difícil de trobar i amb gent tan diversa. De debò que en nom de tots, un fort agraïment.
A dins els boscos de Can Deu, el canvi característic de la recta i algun acudit que algú deixava anar per aquí i per allà, per divertir al personal. El Lluís ens va dur per un trencall abans d'Argelaguet, la mar d'interessant i per cert amb un bassal per fer un bon entrenament d'equilibri. Bé, gràcies de nou i dissabte esteu convocats per, almenys, fer fotografies que per pega no vaig fer per no portar les bateries carregades i prego em disculpeu, ja que en més d'un la troba a faltar. La Mari Pau , la mossenera major diu que es barallarà amb el mòbil, per si ens queda el record i que fa una caminada d'1h, com a novetat per qui li pugui interessar.

Ah !, hotquico. Encantats d'haver-te conegut i t'esperem sempre que et vagi bé.


Si fa o no fa dissabte serem els que serem. Allà t'hi esperem.


http://www.mossenhoms.be