Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

divendres, 23 de gener de 2009

Un dia de fort vent - EntrenantDia ventós i la idea era cercar llocs on el vent no fos molest, complicat quan es va pel camp.

Bona colla, i van anar en direcció al Torrent de Gotelles de baixada, amb parada a la font i nou recorregut de pujada seriosa fins a Sant Julià, amb poques parades pel vent.


La Maribel quan portaven 1qm. i escaigLa colla al darrera amb l'Emilio amb la gorra groga. Destaquem en Jordi Martínez que feia una bona colla de dies que no venia. Portava un gorro de llana que segur que en un dia amb tant de vent no feia gens de nosa


La Rosa Cos empentada pel vent


La Rosa, a punt d'arribar al re-agrupament. Al cap d'uns moments quedaria amb la Teresa a fer un recorregut diferent.


José Antonio veient el naixement del dia, molt bonic


Després de veure a la font, en Lluís a punt de dir-ne alguna.


L'Albert sorprès amb la boca ben plena d'aigua


Un dels re-agrupaments, aprofitant també per fer estiraments, com en Carles


Estrenant nou recorregut i travessant el rierol. En José en ple salt.Paco acabant a la recta magnífica, després de la forta pujada.


En Juli, al nou recorregutMaribel, tot i el vent a aquesta zona no en feia tant


Vicenç i en Jordi


Marc i José Antonio


Lluis, pràcticament no toca el terra


En Jaume, ben abrigadet


Juan Carlos seguit de prop de la Dolors.


A la zona de la font de l'Argelaguet, estava ben resguardada del fort vent que va bufar i que no es recordava de feia molts anys. Es recordarà aquest dia per la quantitat de vent de tot arreu i el mal que aquest havia fet. La part més negativa, la mort de quatre nanos a un pavelló de Sant Boi que els va caure al damunt.En Jordi, pensatiu. No anava fi, després de costipats i no haver pogut entrenar com volia.


Hi han mirades que parlen per si soles


EL nostre mossenaire caní. Algun dia portaré en Nuck


La Tresa; va quedar borrosa la fotografia. Va anar amb la Rosa
En Rafa ja fa temps que sempre que pot ve a entrenar. Durant la setmana si vol córrer te que matinar, i després d'haver estat una temporada sense poder venir per alguna molèstia, ara torna a estar il·lusionat i en bona forma. Avui venia des de Can Palet II corrent, pujant tota la carretera de Castellar i després del recorregut, junt amb en Paco, un bon amic a tornat corrent cap a casa.