El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 28 de desembre del 2011

Cremant Calories

No deixa de sorprendre'ns la gran colla d'amics que fem cap tots els dissabtes i avui, de nou una d'impressionant just el dia en que comencen les festes nadalenques. Fins a cinquanta sis amigues i amics. Segur que la despesa que els "Mossenaires" farem en calories seran aviat recompensades per caldos, torrons, canalons, rostits i tot allò que envolten les nodrides taules de molts de nosaltres.

La ruta ha estat la que fa un slalom ben divertit i camí que ens duu als quatre camins, on fem reagrupaments i canvis, per fer passar el fred i deixar un bon record. La fotografia la farem al gran aparcament del bosc de Can Deu, on informarem dels "mossenaires" nous, Laura i Dolors, i també de la propera Sant Silvestre que es farà amb ambient d'amistat a Terrassa el proper dia 31 de desembre.




La canonada de la polèmica per molts vallesans i sobretot els que ens agrada gaudir de la natura i veiem com es van trinxant els nostres entorns mica en mica. Una canonada de 165 qm. que ara veiem com va evolucionant. La foto la va fer en Xavi Vilanova i el d'allà baix és en Pau Sust.


Amb en Vicente González al capdavant, fa bonic veure la fila índia que fem tots plegats


En Miguel Moreno, fent equilibris segur de prop per en Gaby i de Ferran el Kñera


Montse, Pedro, seguit de taronja per en Toni i en Casasola


La Dolors, la nostra nova "Mossenaire" que s'estrenava a la trobada

Veus, en Lluis li agrada fer estiraments, igual que la Teresa, mentre en re-agrupem, no ?

Enrique encapçalant el canvi de pujada

I l'Enric Mateu, al capdavant del grup

Toni, Joan i Casi

En Joan no passa fred, no

L'Antonio Rubio, content

En Dani,

Pau, anar bufant



Agustin i Martin

En Toni, seguit de prop per l'Eva i en Raul

Raul

En Jordi Renom

En Josep Manel Portero, i els seus dos fills: la Laura que s'estrenava de "Mossenaira" i en Jordi, que ho és de fa anys


 


Tota la Colla estem cofois de ser tants, setmana darrera setmana i amb un ambient excepcional amb molt bones vibracions, a l'aparcament de Can Deu





 



Amb les nostres ganes de conèixer i que tothom conegui un per un a tots els nostres amics, avui l'Ignasi traça les línies mestres del seu currículum esportiu. Està molt compromès amb molts temes organitzatius i te molts projectes de molt tipus, sobretot esportius. Com veureu, també és triatleta, i ens explica el següent:

Diu l'Ignasi:

Soc l’Ignasi Freixa tinc 27 anys i sóc natural de Sabadell tot I que passo quasi tot el temps a Terrassa. La meva afició amb l’esport i més concret amb el running em ve tot just de fa 1 any, m’explico al Gener del 2010 jo era fumador i ja en tenia prou, vaig deixar de fumar i en 3 mesos vaig agafar 6 kg de cop, arribant a pesar 111kg. Aquest fet em va portar a prendre la decisió de que havia de fer un canvi de vida i a base règim i esport he aconseguit arribar a 79kg!!
El mes d’Octubre de l’any passat vaig decidir començar a córrer i des de llavors no he parat, formo part a més de la Secció de Triatló del Club Natació Terrassa, i ja he fet varies curses de 10k (millor marca personal 42:12) , un parell de mitges (millor marca personal 1:38:45), duatlons de muntanya, i aquesta temporada si les condicions ho permeten, vull fer 3 o 4 Half IronMan, concretament: Zarautz, Banyoles, Balaguer i Berga.
Ara i gràcies a que em deixo enredar fàcilment i sempre que puc dedico els dissabtes a les 8:00 del matí als mossenaires, on sempre trobes a gent increïble, com el Casi i les seves 100 Maratons, o l’Anna Cos gran fondista, o en Pep que sempre diu que es molt tou i intenta seguir el seu ritme amb els canvis,…en definitiva que anar els dissabtes al matí a Torre Mòssen Homs es de les millors coses que un pot arribar a fer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener