El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 8 de desembre del 2011

Mossenaires i les 100 MARATONS d'en CASIMIR MARTIN


No és un dissabte qualsevol; és un dia en el que molts amics d’en Casimir Martin li volen retre homenatge per la seva gesta: la consecució de cent maratons finalitzades en poc més de deu anys. Del primer a l’últim ens en alegrem per ell i per tenir-lo prop nostre. Per què ens relata i ens dona un munt de coneixement i per la seva veterania val la pena d’escoltar.
D’una manera mig en secret, mig sabent-t’ho tots plegats, el dissabte, els amics fan acte de presència per la crida prèvia tot sabent que l’espectacle està assegurat.
Que tanta gent estigui disposada a fer-se costat per entrenar plegada, no és gens habitual: encara que per nosaltres i conforme van passant els anys hem pogut comprovar com l’invent d’un trobada sense cap mena de compromís, està resultant tot un èxit.
Si havíem establert un record molt alt de gent, avui pràcticament l’igualàvem, tot i sabent que no tothom que hi volia ser, ha pogut venir, però que d’una manera o altre també se’n alegren de que puguem celebrar que el nostre amic CASIMIR MARTIN hagi acabat el seu repte de les 100 maratons.
He fet un vídeo amb veu en off per que tingueu tots un bon record d’aquesta data irrepetible.
Veureu com fem un dels circuits que més ens agraden, encara que us faig fer unes petites acceleracions per què milloreu la vostra velocitat punta i arribats a l’ermita de Sant Vicenç de Verders, recomponem el grup per anar de tornada i fer un corriols la mar de divertits dins del bosc de Can Deu.
Com que hi han tantes fotografies, us linko directament als àlbums de la Dolors, d’en Rafa i al que ha fet l’Àlex, per què uns pogueu descarregar totes aquelles fotografies que us facin il·lusió.

http://mossenhoms.netfreehost.com/viewtopic.php?p=12758#12758
Avui hem fet un vídeo per que quedi encara un record més ampli

Avui hi ha un bon reportatge, que si us ve degust de veure el teniu aquí
Rafael Atienza
DIAPOSITIVES RAFAEL
Dolors Vilá
DIAPOSITIVES DOLORS
Alex Castells
DIAPOSITIVES ALEX



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener