Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

divendres, 25 de maig de 2012

Entrenament en grup Especial - Torre Mossèn Homs -


Llocs per on passarem
Mossenaires fan ciutat

Entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs és un projecte de molta acceptació, on del que es tracta és aprofitant els nostres entorns meravellosos, l'esport, la bona sintonia amb molt amics, setmana darrera setmana i què ens reunim al voltant de la Masia per fer la volta d'una hora corrent, xerrant, fent fotografies, on fem progressius i en definitiva conreem les bones amistats.

Demà dissabte i com que ens estimem la nostra ciutat, us proposem que vingeu amb nosaltres, amb molta precaució, a fer un reportatge amb nosaltres i anirem i ens retratarem a "Esglésies de Sant Pere" "Bust de Mossèn Homs" "Seu d'Ègara" "Pont penjant" "Museu Tèxtil" "Casa Baumann" "Monument la Sardana" "Monument a la Dona Treballadora"

T'esperem !!

A 26 Maig les 08:00 a Torre Mossèn Homs: 1 horeta