Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dissabte, 6 d’octubre de 2012

Homenatge Teresa Farriol

Emocions intenses les viscudes avui al costat de la família Sust Farriol i la necessitat dels que som part d'ells, la família atlètica, de voler compartir aquests moments de dolor.

La manera de manifestar-nos és posar-nos a córrer i fer-ho amb aquest esperit de voler viure al costat de bona gent, gent que estima i que ho vol demostrar cadascú com bonament pot.

Estem segurs que avui la Teresa hagués vingut com feia sempre, i en canvi ho ha fet d'una manera diferent: dins de cadascú de vosaltres.

Ha estat emocionant veure en Pau i en Bernat, pare i fill, volent estar-hi i segur que han olorat aquest aroma d'amistat que tots feu. Res pot canviar el present, però si que el futur està a les nostres mans i el volem compartir amb gent com vosaltres.

Hem anat a córrer i hem vist com el córrer només és l'excusa: ens necessitem els uns als altres i això ens ajuda en els moments més complicats. Ara no deixarem marxar mai més a la Teresa; és dins nostre i viurà per sempre.

Gràcies per deixar-nos formar part de la vostra família i saber que en el món hi han tan bones persones.


 Avui ens heu demostrat que hem sabut triar bé: amb persones com vosaltres farem un camí, que sigui llarg o curt sempre serà millor si us tenim prop nostre.

Gràcies família Sust Farriol, i gràcies família d'esportistes.