Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

divendres, 5 d’octubre de 2012

Teresa Farriol, en memòria

 

La nostra família atlètica vol retre homenatge el

dissabte 6 d'octubre a les 08:00,

 

a la Teresa Farriol, gran amiga de molts de nosaltres, companya i excel·lent persona que durant molts anys l'hem tingut fent pinya. [...+veure més]


Aquest dissabte farem allò que li hagués agradat a ella i segur que la tindríem com sempre corrent al nostre costat, com cada vegada que feia esport d'ultrafons, i en gaudiríem d'ella. Això si, als nostres caps i als nostres cors demà hi serà, ara i sempre.
Al començar li dedicarem un peça musical especial tot fent uns instants de silenci en la seva memòria.


Com que tots formem una gran família en la que hem perdut un membre molt important, la Teresa o 3a, com era el seu nick name a corredors.cat , ho farem abans de començar a rodar per si algú no pot córrer i en canvi hi vol ser, escoltarem aquesta peça musical i tot allò que vosaltres, que éreu part de la seva vida, cregueu oportú


Acte seguit anirem per llocs que havíem repetit amb ella un munt de vegades, de
Terrassa a Sabadell, unint les dues grans ciutats, en el que algú havia anomenat el circuït clàssic per camins amples fins a l'ermita de Sant Vicenç de Verders i tornarem en un entrenament en el que tots pensarem molt amb ella i que no oblidarem mentre ens quedi un bri de vida.
Moltes gràcies i fins demà.


Pep Moliner