Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimecres, 22 de març de 2017

Dies durs d'entrenament

La Marató de Barcelona és la nostra, la més important de Catalunya i de fa  anys ens agrada destacar a aquelles persones amigues i mossenaires que  han assolit aquest repte tan difícil i que tants entrenaments heu hagut de  fer, alguns d'ells al nostre costat. La més gran felicitació de part de tothom i  què sabem que us ha costat molt. Felicitats i la més gran enhorabona. A  l'hora de la fotografia familiar, us dedicarem un aplaudiment en directe i ara  qui us llegeix també us felicita.

Hem fet un circuit dels durs: dels que costa. Però entenem que sou de ferro  i ho heu fet fàcil, com hem pogut comprovar.

A qui li ha costat un xic més i se'ns ha marejat ha estat l' Òscar Sànchez ,  tot i que una estona més tard sabíem que ja estava bé. Ens n'alegrem i ens  veiem aviat.

Com a Mossenaire d'honor: avui un de força jove i al final tindrem la sort de  què, escrit per ell, abrem més coses d'en Guillem Tort.

La bandera ha estat conduïda per l'Alba i un aniversari de cinc anys per en  José Manuel Portero.

Anar fins a la font de la Tartana ha estat el colofó a dies durs d'entrenament  i ara a reposar i a preparar altres reptes. Esperem fer-vos costat. Enhorabona a tothom!!!

Anem arribant i esperem a l'hora en punt i aviat tindrem tota la colla a punt

I tenim nominat: en Guillem al costat de sa mare, la Gemma Solsona

un dels nostres joves mossenaires avui feliçment  nominat: en Guillem Tort i al costat de la seva mare Gemma Solsona

Les germanes de Navàs, la Sandra i l'Alba

Alba Martínez serà la nostra bandera

Alba Martínez i en Manuel Expósito

I un mossenaire especial; en Dani Nart, que també ve a entrenar en grup.

César Espindola passant pe la Font de les Canyes

Elisabet i Joan

Alba Martínez , la "Mossenaire Bandera", al costat d'en José Francisco López Padillo

Francis i Manuel

En Guillem Tort

Reagrupant

S'ha d'anar a la cua: i arriba la cua amb en Javier, Miquel i Toni

Reagrupem amb la Txell, en Guillem, la Gemma i en Toni

I anem a buscar la cua amb en Roberto Ferrero Evans no para d'anar a la cua. Gràcies!!

Antonio i Inma

Jordi Renom amb el nostre nominat Guillem

I arriba la cua i els que sou solidaris i aneu a buscar-la

La Cloe, la gossa d'en José Manuel, com una "mossenaire" més

La cua

En Guillem que cada dia està més fort i avui que hem fet dels circuits més durs que tenim. Enhorabona!!

Un forn de calç molt ben conservat

l'Isaac també sent solidari. Amunt i avall

Cisco

"Mossenaires" acaben de passar pel "Cami dels Forns"

Alba Martínez , la nostra bandera, a punt de sortir del seu cau, danvant la font de la Tartana

Anar desplegant

La Marató de Barcelona és una prova que costa molt de preparar i més de  finalitzar amb unes mínimes garanties. Nosaltres tenim la sort de tenir  moltes amigues i amics mossenaires que han assolit aquest gran repte i des  d'aquí volem donar-vos un calorós i afectuós aplaudiment amb felicitació  inclosa perquè ens adonem que té molt de mèrit: la més gran enhorabona.

Albert, Xavi, Toni, Inma, Isabel, Manel, Víctor, Francis, Elisabet, Isaac, Evans, Miquel:

Els nostres herois

I tenim un aniversari a "Mossenaire d'Honor" de fa 5 anys: en José Manuel Portero . Enhorabona i gràcies per tants anys al nostre costat

Anem a proclamar tots plegats al nostre flamant "Mossenaire d'Honor"

En Guillem Tort ja és "d'Honor". Enhorabona

aplaudit per tothom

——

Hem tingut un ensurt l' Òscar Sànchez s'ha marejat i no podia seguir i s'ha sentit recolzat per tots vosaltres.  Més tard ja ens ha dit que es trobaria millor i en Fran Frutos ha pogut trobar un cotxe que ens la baixat cap al camp base

I ens quedava felicitar al "Mossenaire maratonià" de la setmana passada que s'havia quedat a acompanyar l'Oscar i no li hem pogut aplaudir, però també el nostre reconeixement a en José Francisco López Padillo

Enhorabona !!!!

l'Oscar en cara de circumstaàncies. Esperem no sigui res.

Han localitzat un cotxe d'una corredora, també, que ha facilitat la baixada

I en un dia ple d'emocions, la foto de família Mossenaire. Enhorabona a tothom i moltes gràcies. Sou impressionants!!

I de camí cap a casa: un nou traguinyol a una font de Matadepera

Treballen per la ciutat i al costat del poble com a regidors egarencs i són excel·lents mossenaires i hem vist, avui, un llarg esprint que no diem qui ha guanyat, per no fer pressió. Gràcies Dani i Marc

Carlos Rodríguez

I les darreres fotogafies al camp base

Enhorabona !!!

ha estat un dia per no oblidar #mossenaires #mossenairesdetotarreu #Matadepera #Terrassa i recorregut https://goo.gl/eWzcVI

Ja fa uns anys que tinc una bona amistat amb la Gemma Solsona i des de l'època que  entrenàvem i corríem amb Califòrnia Sports, i ens fa molta il·lusió que pugui  venir el seu fill, i veure com en Guillem és un dels nostres habitual Joves  Mossenaires i que dia a dia el veiem a millorar. Et desitgem el millor tant a  tu com a tota la gent que estimes i molta felicitat i si pot ser fent esport al  costat nostre i sobretot de la teva mare. Enhorabona i per molts anys


LA MEVA VIDA ESPORTIVA:

Em dic Guillem Tort Solsona, faré 16 anys l'11 d'abril, i actualment  estudio 4t d'ESO a l'Escola Pia de Terrassa. Des de ben petit, els meus pares  m'han portat a la muntanya, concretament, a Sant Llorenç de Morunys  (Lleida) i hem fet moltes excursions a peu: cap a la Puda, la Serra de Busa,  Monegal, la Pedra, les fonts del cardener....

Amb el meu pare, molts caps de setmana, pujo a la muntanya de Sant  Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac.

També faig alguna caminada, com per exemple, la de Terrassa- Manresa  (30km), amb el Jordi Colell que s'organitza al mes de gener, per cremar els  torrons, jejeje.

Pel que fa les activitats esportives extrascolars, vaig fer judo dels 4 als 6 anys a la mateixa Escola Pia, fins al cinturó groc.

Vaig fer un curset de natació a l'Escola Crol de Terrassa, amb 6 anys. Per  aprendre a nedar.

En finalitzar el curset de natació a l'Escola Crol de Terrassa, vaig fer Tennis  al Club Tennis Terrassa de la Plaça del Progrés, quan era més gran, vaig  seguir fent tennis a l'Atlètic Terrassa Hochey Club.

Actualment, m'agrada molt anar amb bicicleta i anar a córrer. Algun dijous a  les 20h, surto amb la bicicleta amb el Bitter, sortim des de l'Estació  Vallaparadís- Universitat, ja que el meu tiet, germà de la meva mare, n'és el  secretari.

També acostumo a anar amb bicicleta fins a Barcelona, Matadepera o bé al  delta del Llobregat, que des d'allà sembla que puguis tocar els avions que  estan a punt d'aterrar a l'Aeroport del Prat, i torno amb tren.

Pel que fa córrer, als estius he fet curses de 5 o 10km a Sant Antoni de  Calonge i camins de ronda i vies verdes d'allà prop. Anava a córrer amb el  grup de California Sports, que ho organitzava la Maria José Merino o la Silvia  Vila....

Fins fa un mes, anava al gimnàs al Q Sport de Terrassa, a fer el meu esport  diari, però malauradament ho vaig haver de deixar per dedicar més temps al  estudis, i no anar estressat.

A l'estiu del 2016, vaig pujar fins al cim dels Bastiments i pic de Finestrelles,  dos muntanyes frontereres d'Espanya i França.

Cada dia, m'estic aficionant més a córrer perquè intento seguir el model de  la mare.

Un diumenge qualsevol, per exemple, enlloc de mirar la televisió surto a  caminar fins a Sant Miquel de Gonteres i faig uns 10 km.

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?