Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimecres, 8 de març de 2017

“Entrenament Mossenaire: un mes”

Sabem que la pluja espanta força #mossenaires i a primera hora no sabem  si l'entrenament serà xop o eixut. Ha estat eixut i fantàstic o almenys així  ens ho sembla. Hem baixat per llocs com el camí asfaltat de Can Bon Vilar  que duu a llocs com l'Hotel Milton, l'Hípica i l'entrada del golf prat.

En Mirabet ens ha donat explicacions d'una instal·lació elèctrica i tot i ser  menys colla, l'entrenament en grup en el qual tothom mira d'esperar-se, per  no perdre a ningú.

També hem passat per un edifici que ens dóna llàstima que tot i la seva  majestuositat estigui infrautilitzat com és

https://ca.wikipedia.org/wiki/Can_Viver_de_Torrebonica

i el recorregut l'ha gravat el nostre mossenaire José Manuel

https://www.strava.com/activities/886804401

Us esperem quan vulgueu a "Entrenaments en Grup" i t'hi volem. Fins aviat!!

Valents ammb un dia en que la pluja ensenya el nas Paco, Víctor, Marcos, Santi, Núria Ens diu en Pau que mentre els uns correm ell avui li tocarà anar sol a caminar Doncs tot i que la pluja feia poca estona que era present, també una bona colla de mossenaires s'aplega a l'era de la Masia. I per cert; no ens vam mullar

Francisco, no ha arribat a la foto grup, però hi era.

En Josep ens explicarà per què serveix aquesta instal·lació. Interessant saber que és per saber les pèrdues que té la xarxa elèctrica

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

 

vols el teu banner?