Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimecres, 15 de març de 2017

Donem canya a "Torrebonica i plans de Can Canya"

Ens visita a Can Mossenaire "La primavera" arriba abans d'hora i gaudiremd'un dia preciós. Hem volgut triar un dels circuits més plans que tenim per no cansar al "Mossenaire Maratonià", en José Francisco López Padillo que l'endemà i després de molta preparació farà aquesta prova mítica: "Marató de Barcelona". Sabem a hores d'ara que molts i moltes de vosaltres vau reposar convenientment per no gastar forces aquest dissabte i que molts heu triomfat i des d'aquí la nostra felicitació, que també ho farem  personalment el dissabte vinent. Als que no us ha anat comp esperàveu, no desespereu que hi haurà més oportunitats i si més no, segur que preparant- la també heu gaudit de grans moments. Enhorabona!!!

L'entrenament ha anat, per llocs bonics com Torrebonica i plans de Can Canya fins a Castellarnau i hem pogut gaudir d'un bon progressiu.

Per segona vegada ens ve una mossenaire molt jove, la Lucia, a la que podrem felicitar per un resultat impressionant als Campionats de Catalunya.

Tindrem l'ocasió gràcies a ser proclamada per tots vosaltres a Mossenaire d'honor a la Pili Callejas, un bonic escrit i fer-la més coneguda pels que encara no sabieu qui era.

De nou notem que val la pena només per poder estar prop vostre, gent maca vinguda d'arreu i amb ganes de fer bones amistats, esport, natura, companyonia, solidaritat i en definitiva que aquest "vell" projecte s'allargui, si més no, encara una mica més. Ens veiem el dissabte vinent i t'hi convidem sense cap compromís. Ens hi veiem!!!!

Les nostres noies sempre manifesten passar-s'ho bé i estem megacontents que amb aquest gest i al camp base "Mossenaire" ens regalin aquests moments, no en tenim cap dubte. Un 10!!

Teníem ganes de que la Pili, que fa força temps que sovinteja les trobades,fos la nostra flamant "Mossenaire d'Honor", i en aquest moment accepta la seva nominació gràcies!! davant de les amigues, Mariona, Eva, Carme i la Txell; queda nominada la Pili

I el nostre Bandera i un gran luxe: en David Hernández al costat de la seva filla Clàudia Hernández La bandera a bon reacude I arriba en Santi Gonzalo seguit i també lOlga López Castillo

Paco Barcia Surt en primera posició Poques vegades veiem al Torrent de la Betzuca a baixar-hi aigua. Val la pena!! Marcos Paez acaba de passar el torrent Gemma Solsona també ha passat el torrent

Roberto Ferrero i Miguel Sampietro Fran Frutos i Alba Martínez

Antonio Aguilar i Jordi Viñeta Francisco Escudero , Roberto Ferrero Pili i Eva Baixant pel camí del golf

Quim Badia I arriba la Bandera a l'esquena d'en David i en Miguel

Anem al moment familiar i la foto de familia

I hem llegit en veu alta els aniversaris a Mossenaires d'Honor, i avui tenim la sort de tenir-ne a tres de luxe de diferents anys

2014 . Miguel Sampietro 2015 . Jose Mª Muñoz 2016 . Montse Susín

Gràcies per fer el projecte tan gran amb el vostre ajut

I en aquests moments quedarà proclamada per tots vosaltres la nostra flamant "Mossenaire d'Honor", la Pili Callejas!!! Enhorabona Pili!!!!

I hem volgut fer un reconeixement "Mossenaire" a una gran campiona: la Lucia, que el pro passat diumenge fa assolir la sisena posició als campionats de Catalunya obtenint una marca en els 1.000 metres de 3'17": Enhorabona!!!!

Enhorabona de part de totes i tots els Mossenaires.

Fotografia familiar: un dia bonic amb una gent bonica.

I per acabar els reconeixements, desitjarem sort al Mossenaire que avui ha vingut a entrenar i a l'endemà farà la "Marató de Barcelona" en José Francisco López Padillo Ànims!!

Gràcies i molta sort !!!

Ara mentre marxem, al darrera podem veure com en David Hernández anirà plegant tot sol la bandera: amb molta cura

Ja tenim a la Pili, com a "Mossenaire d'honor", al costat de l'excepcional Mariona Linares "Això va en serio!!! PILI. Oh!, hi tant!!!

Llocs molt bonics els dels els de Torrebonia i plans de Can Canya amb en Carmelo Luque

Foto preciosa !!

I un bon progressiu i les capdavanteres

Bé: he quedat tercer i per això surto a la foto i amb unes companyies fantàstiques

Isaac Osuna , Mariona Linares , Pep Moliner i va de Selfie

Arriben el quart i la cinquena. Llàstima: fora del podi. En Paco i la Txell

Eva, Carme i la Pili

En Quim Gaya Quim i Montse

Toca hidratarse a Castellarnau

Carme, Mariona, Pili, Txell, Eva

En Pep Prado

Gemma Solsona

Núria Mayoral , Marc Armengol

Jordi Viñeta

http://anellaverda.terrassa.cat/project/torrebonica-i-plans-de-can-canya/

I la bandera està baldat i te mal d'esquena de tanta responsabilitat, en David

Pare i filla, grans campions

Guillem, Antonio, Claudia, Lucia, Pep

I a l'arribada ens espera en Juanjo Fernandez

I cap a la cua a buscar els que encara no han arribat, amb en Carmelo, Alba i David

Lucia i Pep

Eva, Mariona, Pili, Carme, Txell i Olga

Eva, Mariona, Pili, Carme, Txell i Olga

Fa anys vaig conèixer a l'Albert Satorras , el teu marit, amb qui vaig entrenar força vegades. Molts dissabtes, Pili, venies i estàvem en deute, donat que ets una persona que transmets a qui t'envolta bones vibracions. Et desitgem el millor i que tot et vaig bé i estem encantats del teu escrit sobre tu. Enhorabona i moltes gràcies!!

Hola Mossenaires!!

Sóc la Pili, i primer de tot volia donar les gràcies al Pep per fer-me Mossenaire d'Honor...això és una responsabilitat eh? jajaj

Això de córrer més o menys és ben recent a la meva vida..però sempre m'ha agradat fer esport.

Vaig estar uns anyets jugant a basquet a les Salesianes i després al Terrassa, però ho vaig deixar per incompatibilitat amb els estudis...

Després van vindre anys de...m'apunto al gimnàs, m'esborro del gimnàs, em torno a apuntar...

Fins que farà més o menys 6 o 7 anys vaig començar a córrer amb el meu home l'Albert . I això com sabeu enganxa.

Al poc temps vaig tindre la gran sort de conèixer el grup d'Et Seguim, liderat per l'Anna Cos, i des de llavors no ho he deixat.

Hem format un grupet molt maco (els dijous, això va en serio!) , en el que a part de compartir estones de running, ja comencem a compartir moltes coses més. Ens ho passem pipa!! Xarrem, riem, fem esport...no podem demanar més, i el millor, les sessions tècniques que fem...

Gràcies a elles (Anna, Carme, Lourdes, Mireia, Mireia R., Eva, M. Carme, Anna Gargoles, Mariona, Cinta...) he fet curses impensables fa uns anys...Mitja de Terrassa, Fageda, Vallès Drac, Mont Rodón, La Campana, Mitja Sant LLorenç Savall...últimament la cabra tira "para el monte"..jajjaj i sobretot gràcies al meu home que m'ajuda i em lia a fer curses de locos!!

I per aquest any tenim un nou repte...però poc a poc....jajajaj

I això és tot...(m'he passat no?)

Ja em coneixeu una miqueta més...espero vindre tots els dissabtes que pugui i compartir aquesta estona d'esport en tan bona companyia que tant ens agrada.

Petonets!!!

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?