Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dimarts, 9 de març de 2010

Els Mossenaires amb els Maratonians BCN2010

Aquest esport no s'enten si no es practica, i a més: tal com ho fem nosaltres. Fer-ho tots els dissabtes ens uneix a tots una mica.

Avui era un gran dia, previ a una gran marató: la de Barcelona. Força amics dels entrenaments que fem plegats, estaven reposant a casa i d'altres van venir a rodar mitja hora, com proposaba en Miquel SBD . La idea era desitjar sort a l'endemà als nostres amics com així varen fer, amb una fotografia en comú i els millors desitjos. Tenim el luxe de tenir una persona molt generosa, com el mateix Miquel: ens ha fet viure els seus entrenaments i com ha arribat al punt adequat per posar-se a prova.

També es va fer una classificació per equips formats per persones que podien ser d'equips diferents, però córrer amb un nom triat: van triar ELS MOSSENAIRES i va fer el cinquè lloc les segënts persones

5 ELS MOSSENAIRES Punts: 291,20

III Corre la Marató de BCN amb Amics i Amigues
Classificació del CAAIA del 2010

-Socanna 3:13:51 83,57
-MiguelSBD 2:56:58 76,75
-Maten 3:22:06 67,20
-Natatxa 3:50:20 63,68
-Barceruel 3:40:17 56,77

l'agraiment per part de tots.

i;
Parlant de l'entrenament;

El circuit que vam fer, una mica enfangat, va ser el que va per llocs prou coneguts, però que avui esdeveníent un xic enfangats.

A l'encreuament dels girasols, fem el canvi corresponent amb el tiet Agustí, totalment incontestable. No hi ha qui li faci ombre. Si afegeig molts amics i arribem dalt esbufegant.

Ara baixem i pugem fins el parquing del bosc de Can Deu on fem una fotografia de grup, per què un mossenaire ens deixava direcció Sabadell, per compromisos familiars amb la seva filla. Val a dir que és un mossenaire nou, que encara no li tenim agafat el nom i que deia que estava la mar de content de la trobada. Sembla que ja es dels nostres consolidats.

Un nou canvi a la recta espectacular, un altre fins Sant Julià i recomposant el grup cap a la masia de Mossèn Homs on ens trobem als maratonians esperant-nos.

En definitiva una jornada més de bon rotllo i grans desitjos i ambient sempre festiu.


No se el nom de moment i en Jose Antonio

Manel i Antonio

L'Albert

6q, Marti i JoseEn José ja te l'alta i pot tornar a córrer. Motiu d'alegria al costat del Javi

Al Parquing del bosc de Can Deu


Josep i 6q

Javi i Marti

Salvador

El noi de vert, en Toni: nou mossenaire

Jose, Manel i Jose Antonio

Emilio

En Xavi Miquel. l'hem d'animar que avui estava un xic apagat. Àniiiiims !!!

L'Albert

Bonic cami

Nataxa, Fina i marit

Tota la colla, junt amb els maratonians a qui anava dedicada la fotografia,

Versió dos, algú sap la diferència ?

En Miquel ens ha regalat tota la temporada els seus entrenaments per que aprenguem. Ens ha vingut a fer ambient, que n'és un especialista.
Els entrenaments: de tota la temporada
http://mossenhoms.netfreehost.com/mossenhoms-ftopic1290.html
Hores d'ara ja sabem que l'objectiu de la marató ha estat aconseguit: 2:56:58 i el plaer d'una esplèndida trajectòria

Perfil del pelat que es va fer per la marató

Cara de preocupació

Els maratonians, un dia abans: en Raül, l'Anna, en Miquel, Xavi
Carles i Nataxa [que s'estrenava a la distància]El mossenaire, ha estat en Josep Casasola, personalment el conec una mica després que vaig tenir la sort de coneixer en Martin Molina i, de l'època que rodàvem per Can Jofresa amb el test de Cooper, famós d'una època.

Ha fet marató, com la d'Empuries, baixant de les quatre hores, la mitja de Terrassa per sota de cinc el quilòmetre i és un mossenaire dels més habituals.

Li desitgem tota mena de sort i que pugem gaudir de la seva companyia molts anys.
 


Si vols comentar: et registres al fòrum que és gratis i no compromet a res i pots dir la teva
 Respondre al tema