Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dilluns, 22 de març de 2010

Quaranta dos Mossenaires: bon número maratonià

De nou bona noticia que ens ajuntem a córrer tota una colla de gent, amb la intenció de passar una bona estona per llocs coneguts i que acabem prou contents per a tornar-hi. Llavors es sol aconsellar a amics i coneguts i l'un per l'altre, afegim valor a la trobada. En nom de tots, moltes gracies per ser com sou: gent fantàstica.

Bé, per feina:
El recorregut i donat que som tants i tants, un dels més adients és el que transcorre pel camí ample pel mig dels horts de Torre Mossèn Homs, i ens apleguem a l'estació de Torrebonica, per continuar fins l'Hospital de Terrassa i mica en mica fins uns llocs de paisatges suggerents i que acompanyen, junt amb els amics, a córrer molt degust. És veritat que predominen les baixades i terrenys plans i anem immortalitzant amb alguna recreació fotogràfica.Passem per la Mancomunitat, per Mossos i fins al qm. 5,400 on ens retratem i reposem. També hi ha una font.

Sortim ara, de cara amunt, que costa una mica més, per la urbanització de Castell Arnau per tornar per camins prop del Camp de golf, amb la bella panoràmica, ara al davant, de la Muntanya de Sant Llorenç amb la Mola al capdamunt.

Arribats a l'envasament artificial del golf, donem via lliure per que tothom arribi ben degust i ja al camp base fem els acomiadaments corresponents, tot buscant el Mossenaire de la setmana.

Aquesta setmana tenim el pare recent, en David. Va venir una vegada com ell explica i fa molt temps que ens te a la seva agenda, i repassant la col·lecció fotogràfica, encertem en trobar-lo sovint.

La nostra felicitació per la condició de pare i a més molt contents de tenir-te com a Mossenaire.Quaranta dues persones, un xifra impressionant
En Pau i la Rosa feien mitja hora. En Pau a l'endemà tenia la Marató del Congost que sortosament va finalitzar exitósament. Sempre de bon humor.L'Albert, nou mossenaire i la MontsePassant pel costat de l'estació de Torre Bonica

El detall de l'Anna: anar a buscar a qui ve mes endarrerit. Dues setmanes abans campiona a la Marató de Barcelona i l'endemà dia 21 març 2010 Campiona de Mitja Marató de Catalunya al Maresme. Una mossenaire d'excepció: un luxe


Heu vist el detall de l'Anna. Gràcies per ser com ets.
Fotografia feta per en Mirabet, on surto jo, guauuu !


En Joan Carles buscant millor posicióFotografia fet per en Matencio

Uns verts molt bonics i de tornada cap a casa.

Total 10,600 mesurats per en Robert


Deia en David;


hola Pep t'ho envio,segurament amb moltes faltes d'ortografia, soc mes de números jo jeje:
Soc de Terrassa, encara que vaig néixer a Sabadell el 6 de febrer del 1979,visc al barri de sant Llorenç i us vaig conèixer,fa ja gairebé dos anys,mitjançant d'en Moski de la UAT.
Es increïble,el ser Mossenaire, abans de conèixer aquest meravellós grup de persones, sortia a corre,la majoria de vegades sol,amb el mp3 fen-me companyia i portant tot sol el sofriment del entrenament,però densa que en formo part, tots el dissabtes que puc, els entrenament es porten amb molta alegria i xerrant amb tot tipus de Mossenaire,que i a i de molt diversa i divertida conversa, fa que l'entrenament guany un plus, un puntet,de força i ganes per sortir a entrenar el reste de setmana, per a mi la setmana no comença en dilluns, comença el dissabte: dia del Mossenaire!!.
jo entreno tres dies per setmana, el dissabte Mossenaire, el dijous a Can Jofresa amb el Moski i ara, d'ençà uns mesos,els dimarts i divendres a rugbi, si sentiu be, a rugbi amb el nou equip de Terrassa, els Carboners de Terrassa, un altre excel·lent grup de persones com el Mossenaires que s'obren camí a Terrassa per fer de l'esport el motor de vida de tots el Terrassencs.
com molts ja sabreu el 21 de febrer vaig ser pare per primer cop i m'agradaria agrair a tothom les mostre de afecte que per part vostre e rebut moltes gracies!! ens veiem tots el dissabtes que puguem i volem, visca els Mossenaires!!!

Si vols comentar:
Registra't gratis   a  

Respondre al tema