El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 15 de març del 2010

Tornem al "Circuit Clàssic"

Dissabte, un dia especial.
En José Expósito, del California Esports, ens esperava a l'aparcament de Cals Mossenaires amb varis fascicles de la revista del mes de Març de 2010 on a dues pàgines es parla de nosaltres, la gent que entrenem plegats a Torre Mossèn Homs i que tan contents ens te; i no n'hi ha per menys. Que la gent es fixi en el nostre projecte d'entrenament on tothom hi cap, ens fa il·lusió i ens fa contents que es ho feu vostre i que en feu campanya, com tots esteu fent i on neixen tantes amistats i projectes en comú.

Després d'aquests prolegòmens, i com que a la tarda hi havia cursa local, concretament la Cursa de Can Palet, tocava un circuït suau i aquest és el que en Javier Laporta en diria "el clàssic". Per cert, a l'endemà, diumenge, vàrem tenir la sort d'entrenar amb en Laporta i tota una colla d'amics, com en Miquel SBD com a mossenaire dels més activistes que conec, així com en Robert, en Ferran, Pau i la Teresa en vtorres i més gent que veia per primera vegada i convidàvem a venir amb nosaltres tots els dissabtes.

Es va parlar de que aviat es farà una nova comanda de samarreta identificativa dels nostres entrenaments i que direm, quant tinguem les mostres.

L'entrenament ha estat molt bé, amb fotografia a Sant Vicenç de Verders i nous mossenaires, així com amics que es converteixen, per sort nostre, en habituals i que ens diuen que els encanta. Encara que sigui per quedar bé, ens fa feliç.

Moment clau, ben bé a mig entrenament, al quilòmetre cinc. Avui tornàvem a tenir un nou mossenaire, prou conegut pels que sovintegem el fòrum, com és l'Àlex: un atleta amb molta projecció, metòdic i un munt de coses més i que aviat debutarà en marató i en concret a la bella ciutat de Roma. Li desitgem tota la sort del món.
Venia la Montse i en Vicente; ens alegra veure'ls i comprovar que estan en forma, després d'haver patit una operació de columna vertebral, en Vicente. Moment per felicitar a en Miquel Moreno, per la seva marca peronal a la Marató de Barcelona amb 2h56, per agrair als germans Expósito el seu detall de divulgar tant el nostre projecte, inclús impulsant un article a la revista Marathon, que en Boada vagi venint a entrenar i en definitiva tots i cadascú amb un munt d'històries importants. Tots concentrats davant la càmera.

Com molts de vosaltres sabeu, les meves dificultats, conforme anem creixent amb amics, per recordar els noms i sempre em sap greu, per què sou importants i no recordar un nom sempre em fa patir, però no me'n amago. La setmana passada sota la fotografia posava; no se el nom de moment i una bona pista és la que ell mateix em va donar: recorda't de'n Sabina, per lo tant...










Tenim de fa poc, però que va repetint en Joaquim, que a més em diu que els ensenya als seus amics i coneguts el nostre lloc d'entrenament i la filosofia aquesta que apliquem, i es veu que a la gent els agrada. Doncs a nosaltres si que ens agrada que t'ho facis teu. Li demanava quatre ratlles, donat que no el coneixem gaire i així ens ha regalat el següent:



Bona nit Pep. Hola a todos los Mossenaires, me llamo Joaquim soy agente comercial vendo perfiles de aluminio para fabricar ventanas ya sabeis si teneis que cambiar las ventanas no lo dudeis.
Os conoci por medio de California Esports y la verdad es que el ambiente que se respira es fenomenal, mi problema es que practico demasiados deportes y el dicho aprendiz de todo maestro de nada bicicleta de montaña, Padel, Tenis y correr, corri mi primera Miitja de Terrassa una hazaña para mi y me esta enganchando no me estraña con gente como vosotros,un saludito

Joaquin Molina
Alutrece S.A.
Dep. Comercial
902 020 113
jmolina@alutrece.com




Respondre al tema si vols comentar.