Els dissabtes a les 08:00 es proposa un entrenament d'una hora corrent pels voltants de Torre Mossèn Homs - Terrassa. La finalitat de crear un ambient que propicii fer-ho com a conjunt de persones, compartint, esperant-nos als encreuaments i revitalitzant l'amor a la natura i al plaer de córrer pel camp. No hi cap compromís, es vingui d'on es vingui, de qualsevol club, ideologia, etc. No es demana res a canvi i senzillament s'agraeix compartir aquest espai amb persones afins. T'esperem.

dilluns, 29 de març de 2010

Un dia preciós i apreciat

Sorpreses agradables cada dissabte i sempre dona la sensació que la gent gaudeix de la trobada. Recordar les anteriors trobades i intentar anar per un lloc diferent, per fer-ho més distret.
Visualment es veia clar que feia un dia esplèndid, d'aquells dies transparents com pocs, on la temperatura és la justa: ni fred ni calor, ni vent. Si que quedava el dubte de si als camins estarien massa enfangats, però intentant evitar aquells racons que sabem que costa d'eixugar l'aigua que durant la setmana va caient dels núvols.

Una imatge val més que mil paraules.


Fila índia pel mig del camp, amb en Jordi al capdavant


Dissabte d'autèntica primavera en un entorn de luxe. L'Oriol, de groc i vingut de Viladecavalls, una promesa i una realitat de l'atletisme i nou Mossenaire


Xavi, amb el símbol de la victòria als dits, seguit per en Zico


En Fran amb en Fabra prop


Maten, que enguany està que es surt de bons resultats: marató en 3h22


En Casi, avui l'he vist tristot i a més a caigut davant meu, quan anàvem de pujada. Aquí va seguit per en Carles i darrera el debut del mossenaria Isma, que venia expressament des de Manresa


En Mangot ens ensenya al seu nebot, nou mossenaire com el noi de darrera, que com en mi és costum encara no li he posat nom. Darrerament ens venen uns mossenaires moooolt aaalts !


Un camí fantàstic: molt bonic, sota el meu punt de vista.
Com es nota que fa baixada !. Sabadell al fons.


En Carlos, també debutava com a nou mossenaire, seguit d'aprop del Rafel. Amb ells he passat una temporada hivernal molt bona, per l'Ègara


Mes amics, amb la Mola al fons.

Torres, també era el seu primer dia. Vaig entrenar amb ell feia un parell de setmanes pel recorregut de la cursa del Mussol. Esperem que s'ho vagi passar bé.


El mossenaire més apreciat és aquell que pensa en venir-nos a buscar, i qui si no: en Miquel i en Maten no paren mai d'anar amunt i avall.L'Isma, tot un luxe ManresàCap on anem Ferran ?En Rafel, en plena forma sempre


Fa il·lusió quan repetiu les sortides i aneu venint sovint


Nosaltres, sempre anem a fer un traguet a la font de les canyes

De cara l'estiu encara agrairem més l'aigua del Montseny
També exemplificar el que deia l'altre dia. La gent ens anem aproximant a entrenar plegades ben bé per que algú ens ho reconamana. Si la setmana passada en David ens deia que li va dir en Mosqui, a aquesta tenim el mateix exemple; vol dir que hi ha força amics que pensen amb nosaltres i ens recomanen i és per això que fem agraiment públic.
En Jose és habitual i ens dona molta satisfacció saber que ve i es pot dir que no hi ha dissabte que es perdi la trobada, des de que va venir per primera vegada i ens alegra que sigui aixi.


Dèia en Jose;

Hola a todos.

Me llamo Jose, conocido como el NOIDELABARBA. Conocí el mundo mossenaire a través del gran Moski, y la verdad es que me he enganchado ya que he conocido a gente maravillosa,en un ambiente muy bueno. Mi historial atlético es más bien corto, hice la mitja de terrassa como reto personal y la cursa de muntanya de Rubí, a la que un compañero de trabajo me engañó. Me gusta correr por puro placer y hacer un par de carreras al año para respirar el ambiente que se vive en ellas.

Éste año me he propuesto varios retos:

- que me toque la primitiva
- superar la milla vertical, que el gran Pep se encargó de inculcarme
- aguantarle un cambio de ritmo al TITO AGUSTÍN ( sólo le puedo ver la espalda)
- la maratón de Barcelona 2013 (hay que entrenar con tiempo)

Saludos a todos y espero que este proyecto dure varias generaciones.Respondre al tema