El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 15 de desembre del 2016

Darrere d'aquesta barba

La Masia de Torre Mossèn Homs i ja fa gairebé vint-i-tres anys seguits tots els dissabtes veu a desfilar a tot tipus de bona gent. El projecte s'està mantenint per l'interès que aneu manifestant setmana rere a setmana i no deixa de sorprendre que vosaltres el teniu molt present i tant si podeu venir com si no, hi penseu. Avui també, tot i ser una setmana plena de dies festius, amb ponts i també diuen aqüeductes. Tot i això, el dissabte ha estat un dia on ens hem trobat ben acompanyats i tot seguit aquest reguitzell de fotografies per donar-ne constància.

Hem fet un circuït clàssic fins a Castellarnau, i ara ja no hi ha gronxadors, però encara hi ha un lloc on s'hi pot estar força bé, amb taules de fusta i fonts. So fa o no fa a mig camí i al capdavall de la fina baixada i des d'aquí ara tocarà pujar, per acomplir un entrenament característic i sense massa sorpreses, quant al recorregut.

Noves amigues i amics podreu llegir el que d'ell mateix ens explicarà el nostre flamant Mossenaire d'honor, en Lluís Ferrando. Fa poc el vam conèixer com a Mossenaire Nou, i avui ja el tenim d'honor. I és que gairebé tothom que ha vingut a avui ja posseïx aquesta distinció.

La bandera conduïda per en Jordi Gàmez i què ens porta, també, la seva parella la Susana com a Mossenaire Nova. També la Silvia ha estat la primera vegada.

En definitiva, un entrenament amb unes bones xerrades, mentre correm i amb moltes ganes de tornar-hi, sempre i quan no hi faltis tu; t'hi atreveixes?

Doncs t'esperem el dissabte vinent.

Qui ha fet venir a estrenar-se fa poc al nostre mossenaire d'honor d'avui, en Lluís Ferrando, ha estat en Juan Antonio Sánchez Amil

Doncs queda oficialment nominat en Lluís: enhorabona i gràcies per acceptar-ho. En Jordi Gámez ha estat el nostre bandera. Gràcies !!

Jordi Gámez disposat a dur-la

Carme Valldeperas i en Xavi Miquel

Avui la mossenaire nova ha estat la Sussanna, la parella del Jordi. Eva Cantero , Miquel Paradell , Fran Frutos Chary i el nominalt, en Lluís, i en plena pujada tornen a la cua a fer costat a qui no va tant de pressa

i a la cua va també Emilio Sánchez ... i l'Ana Maria Muñoz Fuentes Toni Gañet Fueris i el mossenaire que no recordem el nom, I tothom que ha anat a buscar a la cua, l'autèntica essència de mossenaires. "S'ha d'anar a la cua!!". Moltes gràcies!! I un altre vegada que s'ha anat a la cua Elisabet Caballero i Manolo Xavi Miquel i un fons de postal i ben acompanyat José Francisco López Padillo No li han posat fàcil a la bandera avui, oi Jordi? Em deia en José Manuel García Cabello que

José Manuel García Cabello va començar a apuntar fa quasi deu anys els dies que ve a entrenar en grup. Gràcies per ser-hi i per molts anys!! Albert Perpinyà Elisabet, Montse, Lluís La Susana, que avui s'estrenava de mossenaire fent un traguet a la font de Castellarnau Núria Mayoral i Carme Valldeperas Arriba la cua, amb la Susana i en Jordi que seran molt aplaudits. i l¡Emilio ajuda al Jordi al desplegament de la bandera

Les Mossenaires noves: Susana i Silvia. Benvingudes!!! Fa poques setmanes era el Mossenaire Nou. Fa un moment, nominat i d'aquí breus instants i proclamat per tothom el nostre flamant "Mossenaire d'honor", en Lluís Ferrando Enhorabona i moltes gràcies Lluís I en Jordi, el nostre bandera. Moltes gràcies!!

I la fotografia única i instrasferible d'avui, a una setmana plena de dies festius i ponts i on sempre estem ben acompanyades i acompanats. Per molts anys!! I per finalitzar, els mes antics, Pep , Carlos , Fran amb la Susana i en Jordi , amb el desplegament de bandera davant la masia que és el nostre camp base

Tenim la sort d'anar-nos coneixent i si fa poques setmanes ens va començar a acompanyar, avui ja has estat proclamat Mossenaire d'honor i el teu escrit molt original i divertit, com de ben segur també quan t'anirem coneixent gaudirem de la teva bona companyia. Agrair-te que et donis a conèixer i ho facis de manera divertida. Gràcies i per molts anys

Lluís..... Hola, m'han demanat un petit escrit de presentació per què sapigueu que darrere d'aquesta barba també hi ha una persona.

EL MIRALL Quan em miro al mirall no se si veig el mateix que vosaltres quan em mireu. Jo veig un home de 43 anys, melenut i amb barba atrotinada, fort (per no dir gras), català amb arrels gaditanes, amant de la bona taula i el bon vi.

ANTECEDENTS No em jutgeu pel que vaig fer, jutgeu-me pel que faci o pugui arribar a fer. Del passat he après, i ara em toca tornar a començar de zero. Sabent que el treball, la constància i la perseverança tenen recompensa. Sortir a córrer, a gaudir amb la gent, dels camins, de les olors i dels primers raigs de sol, no és un sacrifici es un regal. Entrenava fa més de 10 anys amb la U.A.T, en aquesta època vaig córrer moltes mitges i la marató de Barcelona, també destacar la Matagalls- Montserrat. Durant uns anys ho he deixat però a temporades he anat entrenant amb els corredors de fons de Viladecavalls.

PROJECTES A curta distancia només en tinc un, les 24 hores del Cap de Creus per Setmana Santa, depenent l'estat físic triaré una de les tres distàncies, 27, 60 o 87Km . En el seu dia ho vaig intentar i no la vaig acabar.

DESPEDIDA Moltes gràcies per acceptar-me com un mes de la família des de el primer moment. Ens veiem dissabte......

P.D: No hi han curses impossibles, hi ha ritmes equivocats.

http://josepmoliner.com/chiptiempo.gif

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?