El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dijous, 22 de desembre de 2016

Tartanajada

No va ploure. Es va correrxerrar una hora i cinc minuts i es van fer gairebé deu quilòmetres. Es va gaudir i vam conèixer gent nova i el que sempre diem: la trobada és una boníssima excusa per estar prop de gent que ens agrada i de la que ens queden uns quants records en forma de fotografia.

Vam triar un circuit d'asfalt, el que va fins a la font de la Tartana per evitat enfangar-nos molt i alguna patinada. A més, vam poder veure la decoració nadalenca de Matadepera.

La bandera va ser conduïda per en Josep Mirabet i vam conèixer nous mossenaires com són en David, Víctor i Santi. A més ens sorprèn que venien de poblacions veïnes com són Sant Cugat i Santa Perpètua de la Moguda. Tota una sorpresa. Miguel ens ha fet uns quants passes toreros, sense toro. Si arriba a sortir un toro, encara correm ara. Gràcies de nou per fer un dia inoblidable i ens veiem, quan? Va, que no ho saps? Doncs si: tot un honor que en Josep Mirabet sigui el portador i bandera de Mossenaires. Josep Mirabet ara que la bandera ja porta més de cinc-cents quilòmetres Víctor, Santi, Núria , Olga La bandera ben protegida Per aquest pioner del córrer Egarenc I s'ha d'anar a la cua!!! com fa en Fernando, Oscar i Pepe I en Jordi Gámez L'Imma Morales també cap a la cua, Jose i Sebas I aquesta gran familia, en Javier López i l' Eva Cantero , amb en Watson i en Sherlock I arriba aquesta fantàstica cua. Després del reagrupament Pujant cap a Matadepera amb en Josep, Jordi, Sandra, Marc, Andreu Andreu Suarez , entrant a la decorada Matadepera, amb motiu del Nadal Els germans Viñeta L'Anna seguida d'en Martí Roca Antonio i Isaac Els germans Viñeta, en David i en Jordi A la plaça Sant Jordi Anades i tornades de la familia Mossenaire Moment en que coneixerem als Mossenaire Nous: Víctor, Santi i David. Sigueu benvinguts i esperem anar-vos veient sempre que us vingui degust. Gràcies !!!! La fotografia de familia a la font de la Tartana amb ganes de passar-ho bé, i correrxerrar amb molt bona companyia. Moltes gràcies a tothom!!! I ara salta la sorpresa: olé!! La cua més important del món mossenaire es destaparà amb... Passe a la dreta, oleee !! Nou passe a la dreta !!! Tothom ben espectant de com acabarà!!... i acabarà bé. Gràcies!!, Miguel Sampietro , per la novetat i les ganes de fer un dia diferent. I una gran persona, en Joan Vázquez, també mossenaire, que l'hem vist entrenant per la zona Miquel Paradell i l'Alba Martínez Imma i Nuria Pepe i Oscar. Oscar va tenir un tiron. I desplegament al camp base. Un nou dia en el qual hem gaudit. Gràcies a tothom I el circuit gentilesa d'en Jordi Gamez

http://josepmoliner.com/chiptiempo.gif

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?