El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 12 de setembre del 2024

Encetem la trenta-dosena temporada Mossenaire

Trenta-dos anys de trobades a Torre Mossèn Homs. El que va començar com un lloc ideal per fer esport, s'ha convertit en un clàssic de tots els dissabtes. Han passat moltes amigues i amics al llarg dels anys i tothom ha contribuït a la seva perduració. No sembla que es pugui acabar mai aquesta forma d'entrenar, i fent dues sortides simultànies: per gent que camina i per gent que córrer. Sempre s'hi troben bones vibracions, i creiem que contribuïm a escampar aquesta manera de concebre la vida, amb gotetes d'esport en grup, i amb aquesta forma de fer-ho, anant a buscar a les cruïlles als que fan servir una altra velocitat. Al final surt un entrenament interessant que a molts ens omple. El reportatge a mitja setmana per deixar un record i convidar a qui vulgui venir a provar-ho. Sense gens d'interès econòmic de cap mena, en una època que poques coses es regalen, aquí regalem una trobada que ja dura trenta-dos anys, i es diu fàcil.

El reportatge us mostra l'aniversari de l'Eva Cantero, una de les persones que són importants i que més temps ha fet costat al projecte, i de les primeres persones que es fan acompanyar pels seus gossos, tenint bona cura de què funcioni aquesta combinació. Aquesta setmana estava acollint dos gossos, la Luna i en Xats, per donar-los una segona oportunitat, quan el destí és una gàbia. En Xats, encara el continuarem veient, la Luna ja ha tornat a la gossera. Eva, des d'aquí sempre et desitgem el millor i que hagis passat un feliç aniversari.

Caminants han anat cap a Matadepera i corredors, cap a la Mancomunitat, compartint aquesta estona i començant i acabant al mateix moment.

Tenim fotografies dels Mossenaires que entrenen i ens fan arribar els seus entrenaments, com la Carme, Maite, i Josep.

Una bona colla han participat en la cursa de la Transenyera i la setmana vinent ja us en farem cinc cèntims.

Us convideu a apuntar-vos i a convidar a qui vulgueu entrenar en grup i ser Mossenaire.

http://inscripcio.mossenhoms.be

clicla si vols veure el vídeo