El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 17 de juliol del 2024

Mossenaires. Un munt de sensacions

La setmana passada donàvem el darrer comiat a en Watson i avui a en Sherlock i tal com dèiem, a la nostra carta de comiat, us trobarem a faltar. Un minut de silenci pels dos, i Mossenaires fa costat al dolor de l'Eva, Tony, Marc, Javi i a tothom que se'ls estimava. Han estat molts anys de companyia dels nostres cans Mossenaires.

Avui la nostra crònica versa de diferents moments. Tant podreu veure com els que corríem hem anat a fer un tomb pel bosc de Can Deu alhora que zona de Sant Vicenç de Verders i Sant Julià d'Altura, amb un reguitzell de fotografies fetes des del pal selfie fix posat per poder-se fer autofotos amb un entorn privilegiat. També tenim fotografies dels caminants que han anat per la font de les canyes, tot pujant cap a Matadepera.

Veureu també, com cada setmana que la Carme, José i Miguel ens mostren fotografies amb amistats per diferents llocs.

I destaquem l'aniversari del Juanjo, amb unes quantes fotografies dels moments més importants, on una bona colla hem anat pels entorns de la Mola i per Can Poble a delectar-nos amb la poció que dona força sobrehumana, més coneguda com la poció màgica "bálsamo de Fierabras" és un beuratge preparat pel druida Juanjorámix.
Com d'altres vegades, consisteix en una fórmula secreta a l'estil de la Coca-Boja, que durant la setmana ha estat preparant en Juanjo i que acompanyat d'un munt de menjar que també ha dut, per donar un toc espectacular al seu aniversari de naixement d'un 12 de juliol de fa cinquanta-vuit anys. Per molts anys Juanjo, i ha estat un dia que no oblidarem fàcilment, donat que la companyia ha estat agradabilíssima; encara més. Crec que el "bálsamo de Fierabras" encara és més bo si es pren amb bona companyia. Et desitgem molt felicitat i ja estem pensant en el de l'any vinent. Ja pots començar a macerar el préssec i moltes gràcies per fer-ho possible.

PER MOLTS ANYS!!
Juan Cordero
Clica per veure el video del Youtube