El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dissabte, 15 de març de 2008

15 Març, Entrenament en GRUP

1 comentari:

  1. L'entrenament amb nous mossenaires: en Cristian, Jordi i Josep Manel. La intenció era anar a fotografiar l'Olivera que tant agrada a en 6q i fem anant primer en direcció a Sant Vicenç de Verders, l'aturada hidràulica a Sant Julià d'Altura, i per al cap d'uns moments fotografiar-nos davant de la bonica olivera, i saltant-nos avui la font de l'Argelaguet, i sortint un bonic entrenament sota el meu punt de vista

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener