El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dissabte, 12 de juliol de 2008

12 juliol, Entrenament en GRUP

Va sortir de nou un entrenament animat i ves per on l'agradable vinguda de'n David i en Joan com a debutants mossenaires El circuït va ser el que baixa per lloc ombrívols i bonics fins els quatre camins on vam fer la pujada amb un primer canvi que més d'un i més de cinc va fer. Allà, vaig quedar-me a cua amb en Casi, que darrerament va fer una marató d'aquelles de cinc estrelles el passat diumenge i que anava tancant el fantàstic grup. De fet em va sorprendre que a la parada hidratant de Sant Julià volia anar cap a Capellans/Gotelles, que és, diguem, que de pujada forta al final. De fet de vegades pesa més saber que el recorregut és tan agradable que anar cansat.
Tot i tenir cursa a la tarda a Ca n'Anglada, va venir l'Anna, com molt bé havia anunciat, i de nou un grup per quedar amb un bon record. Els germans Expósito i el cosí Josep, que sempre diuen que ens fan la mar de propaganda, i que els hi estem agraïts, donat que un grup d'entrenament com el nostre comença ser difícil de trobar i amb gent tan diversa. De debò que en nom de tots, un fort agraïment.
A dins els boscos de Can Deu, el canvi característic de la recta i algun acudit que algú deixava anar per aquí i per allà, per divertir al personal. El Lluís ens va dur per un trencall abans d'Argelaguet, la mar d'interessant i per cert amb un bassal per fer un bon entrenament d'equilibri. Bé, gràcies de nou i dissabte esteu convocats per, almenys, fer fotografies que per pega no vaig fer per no portar les bateries carregades i prego em disculpeu, ja que en més d'un la troba a faltar. La Mari Pau , la mossenera major diu que es barallarà amb el mòbil, per si ens queda el record i que fa una caminada d'1h, com a novetat per qui li pugui interessar.

Ah !, hotquico. Encantats d'haver-te conegut i t'esperem sempre que et vagi bé.


Si fa o no fa dissabte serem els que serem. Allà t'hi esperem.


http://www.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener