El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 12 de juliol del 2008

12 juliol, Entrenament en GRUP

Va sortir de nou un entrenament animat i ves per on l'agradable vinguda de'n David i en Joan com a debutants mossenaires El circuït va ser el que baixa per lloc ombrívols i bonics fins els quatre camins on vam fer la pujada amb un primer canvi que més d'un i més de cinc va fer. Allà, vaig quedar-me a cua amb en Casi, que darrerament va fer una marató d'aquelles de cinc estrelles el passat diumenge i que anava tancant el fantàstic grup. De fet em va sorprendre que a la parada hidratant de Sant Julià volia anar cap a Capellans/Gotelles, que és, diguem, que de pujada forta al final. De fet de vegades pesa més saber que el recorregut és tan agradable que anar cansat.
Tot i tenir cursa a la tarda a Ca n'Anglada, va venir l'Anna, com molt bé havia anunciat, i de nou un grup per quedar amb un bon record. Els germans Expósito i el cosí Josep, que sempre diuen que ens fan la mar de propaganda, i que els hi estem agraïts, donat que un grup d'entrenament com el nostre comença ser difícil de trobar i amb gent tan diversa. De debò que en nom de tots, un fort agraïment.
A dins els boscos de Can Deu, el canvi característic de la recta i algun acudit que algú deixava anar per aquí i per allà, per divertir al personal. El Lluís ens va dur per un trencall abans d'Argelaguet, la mar d'interessant i per cert amb un bassal per fer un bon entrenament d'equilibri. Bé, gràcies de nou i dissabte esteu convocats per, almenys, fer fotografies que per pega no vaig fer per no portar les bateries carregades i prego em disculpeu, ja que en més d'un la troba a faltar. La Mari Pau , la mossenera major diu que es barallarà amb el mòbil, per si ens queda el record i que fa una caminada d'1h, com a novetat per qui li pugui interessar.

Ah !, hotquico. Encantats d'haver-te conegut i t'esperem sempre que et vagi bé.


Si fa o no fa dissabte serem els que serem. Allà t'hi esperem.


http://www.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener