El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 13 de setembre del 2008

13 setembre, Entrenament en GRUP




Força amics fem trobada per entrenar plegats una hora. La idea era anar fins a la benzinera al costat del bosc de Can Deu, que donat el dia tan bonic que teníem, podia sortir una bon perspectiva de la muntanya al fons.
Nous mossenaires, vinguts de la ma dels nostres clàssics. En aquest cas en Carles ens regala amb la presència de l'Ignasi, que aguanta l'entrenament de forma fantàstica, i que es promet a si mateix reposar la propera setmana. Penso que anava prou bé i sense semblar que li costés el rodatge.
No massa canvis i recorregut molt bonic. Fen la clàssica baixada pel camí atapeït d'arbres fins el quatre camins on continuem el descens fins a Sabadell on fem la fotografia de grup.
Pugem per dins el bosc fins a Sant Julià on tornem a fer una reposedeta i ara quatre traguets d'aigua per hidratar-nos. Al poc la nova mossenaire, filla de de'n Lluís. Tots dos fent un entrenament per aquests entorns i segur que omplint, en Lluís, de consells atlètics a la seva filla, (que en aquests moments no recordo si se el nom).






Com a mossenaire de la setmana, l'amic Fran Roura, que portava un mes aturat per una lesió, i que tot sovint fa cap per terres mossenaries Encara recordo l'entrenament que varem fer plegats de cara la marató de Barcelona. He vist que també publica els seus pensaments en un blog per si voleu tenir-ho present:

http://fran1980.blogspot.com


En definitiva, que dir d'una matinal bonica i molta gent en forma, i altre amb clar millora. Per molts anys.


En Joan sota l'atenta mirada de'n Fran



Quina bona colla, amb el Pedro en primer terme, que enguany a començat la temporada en un estat de forma impresionant. Només cal mirar com va córrer a Matadepera



En Jordi, el bon massatgista que fa més temps que mosseneja.



A punt d'enfilar el bosc de Can Deu i el Casi com sempre fantàstic




En Lluis i la seva filla. Una nova mossenaire tot riallera; ja m'explicaràs l'acudit, va...





Contents, contents


Per cert que a l'endema vam fer una entrenament de Monistrol-Montserrat molt aconsellable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener