El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 30 d’agost de 2008

30 Agost, Entrenament en GRUP

Molt moviment d'amics dels entrenaments en Grup.

Aquesta vegada fèiem una petita variació que portaria fins a una àrea de lleure de Castell Arnau, on hi han bones fonts per fer-hi una paradeta.

La gent va venir molt en forma, i gairebé sense adonar-me'n anava a la cua, tot gaudint d'un bon entrenament.

La baixada pel camí ample que ens duu fins a l'estació de tren in-operativa de Torrebonica i després d'una pujadeta i baixada fins la vall que forma el torrent de la Betzuca, i re-agrupem per ara estrenar la novetat que és baixar fins, com deia en Vicenç, el consell comarcal i ara per asfalt i per la mancomunitat passar per davant del quartell general dels mossos i fins aquesta àrea de lleure que comento. Fem uns quants carrers de la zona i com em va recordar en Ricard, anem per carrers anomenats per gent pacifista o com aquesta avinguda de la Pau i pel carrer Olof Palme, ens endinsem per un bosc força bonic, que ens porta a la recta que ens durà fins el conegut camí del golf.
Si que s'observa algú que li costa la tornada, fruit de ser els primers dies després de vacances; res d'aquí quatre dies tots en forma.
A la font de l'Àrea de lleure de Castell ArnauEn José bebent aigua, i posant-nos a puntUn bon lloc de repòs
Què dir de'n Casimir Martin. Molts el coneixeu de totes les proeses que fa aquest gran amic de tothom i de cor tan obert. Quina setmana no fa una marató ? Quina història nova ens explicarà ? Ens regala la seva companyia i sentir-lo és un plaer. Tenir referents com en Casi ens omple. Per molts anys i que tot el que et proposis sigui un fet.

Amb en José, l'Antonio, en Rafel i els llarg etcètera d'amics que transiten per Castell AnrnauPer aquí venen els que van a Madeira, com en Lluis i Joaquin, amb en Vicenç que més tard notaria que el circuit se li feia feixuc.
...i tacant el grup, en Josep, Carles i Montse. La Montse el dia 16 va fer la marató d'Helsinki i en Josep ha donat la volta a Espanya amb moto aquest dies.Els germans Expósito estirant en un reagrupament a la vora d'un mirador del cami del golf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener