El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 9 de febrer de 2009

Fins al capdavall de Can DeuCircuït;

• El més antic de tots; que és aquell que arriba fins a Sabadell, al capdavall del bosc de Can Deu.

• Nous amics i retornats, després de molts dies. Com a nous van fer la vessant córrer i caminar, que van fer una mica més curt. Que feia dies que no venien: Jaume, Rafel, Casasola, Pedro. La gent molt en forma, bons reagrupaments i fotografia a Sant Julià. Magnífiques converses i ganes de tornar-hi, i agraïts de compartir aquesta estona plegats.La Montse Vila, a punt d'entrenar

En Jordi, un massatgista esportiu de luxe


En Josep en una postura que li conec de fa molts anys: estirar sobre una bomba d'aigua. Ja ho fèiem quan quedàvem a l'avinguda 22 de juliol, ara fa una bona colla d'anys.


L'Albert a cua de grup, recuperant-se de lesió.

Moment d'esforç.Aqui es fa la divisió del grupEn Jordi anava a investigar camins
En Xavi Miquel se li nota que tot aquest entorn és el seu.
Fer amics, sempre de bon rotllo, esmorzars, proves molt dures, maratons i sempre que pot va amb qui li doni una bona proposta a entrenar: això si i primordial que s'acabi amb un esmorzar. És conegut com l'amo i senyor i promotor d'una lliga gastronòmica que porta i fa puntuar a tot aquell que li comunica que després d'un entrenament hi ha un tiberi. Encomana la seva alegria allà on va.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener