El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 23 de març del 2009

Récord femení mossenaire



Dir que encetem récord mossenaire, i és un orgull per tots nosaltres. Per primera vegada s'assoleix el compartir plegats amb dotze fèmines un entrenament i això fa que el grup sigui realment el que es vol. Un lloc on compartir una hora d'entrenament amb gent que els agrada el mateix que nosaltres: entrenar gaudint de la natura, d'una bona conversa i envoltat de bons amics. En aquest cas calia destacar-ho. Cadascú busca el seu ritme i tots ens ajudem els uns els altres i no ens descuidem de ningú.

Doncs bé, dit això hem baixat fins a l'estació antiga de trens de Torre Bonica i tot seguit hem seguit baixant fins quedar per sota de l'edifici immens i bonic de la Torre Bonica amb la vista al davant de l'Hospital de Terrassa. Un primer canvi en pujada.
La fotografia l'hem fet en aquest entorn tant pictòric, i tot seguir un canvi llarg. Re-agrupament i tercer canvi fins la torre elèctrica. Aquí per la vorera fins el canvi de rasant on farem el quart canvi fins l'hípica a l'espera de la pujada forteta que ens espera fins el capdamunt de la pujada. Ara aquest circuït esdevé un xic perillós per que hi ha més transit i si no amplien la vorera haurem de fer un pensament i començar a descarta'l, abans no patim algun accident. És trist, per què és molt bonic, però la seguretat és el primer.
Darreres pujades i mica en mica fins a l'arribada, on es nota bon ambient i la sensació de que la gent s'ho ha passat bé. Crec haver recontat tres mossenaires nous, que esperem que repeteixin. Per exemple en Valentí bé de la ma de la Rosa, que ens va fer propaganda, com la majoria de vosaltres que trobeu algú que us diu les excel·lències d'un grup que el que vol és compartir una estoneta sense maldecaps.


Manel Murillo, Carles i Rafa; just al començar a córrer


Lluís júnior trepitjant-me'n els talons


Dues bones amigues, Juani i Montse


Rosa i Valentí seguits de prop pel mossenaire que no recordo el nom, Josep i Antoni


Després de la pujada encara anem contents


No recordo ara els noms, el noi de la barba s'estrenava avui i sembla que se li fa estrany que estigui fent tanta fotografia


Esbufegant després de la pujada



Marta i Pili. Fina i Marta


Gemma, Albert i Vicenç, seguits de prop de Juani i Montse


Marc i Mirabet, a l'entorn de Torrebonica


Valentí ,en la seva estrena mossenaire.


Mari Pau, Marta, Marta, Teresa, Fina, Gemma
Rosa, Dolors, Maribel, Pili, Montse, Juani

Entorn bonic

Un dia de récord de noies mossenaires

Javi imposant un fort ritme, seguit per en Lluís i en Carles: clàssics mossenaires

Juani i Montse, seguide de prop per en José del California Sports


Aquí venia la forta pujada, en entorn bonic però ara amb més trànsit de vehicles




En Martin, ens coneixem des de l'època que fèiem el test de Cooper a les pistes de Can Jofresa ja fa més de tres anys per les pistes, i amb qui hem compartir moltes estones plegats. Ha fet diverses maratons, tan a l'Escala, a la marató d'Empúries com a Barcelona i entrena amb molta regularitat i se'l pot trobar tant en curses curtes de barri, com les que es fan cada any per Terrassa, com en grans distàncies com moltes mitges que fa durant tot l'any. Sempre se'l veu satisfet i corre, juntament amb la seva dona la Mari Carmen, que té un bon nivell i assoleix èxits allà on van.

3 comentaris:

  1. Mossenaires,

    Suposo que vau trobar a faltar el gran Casimir aquest dissabte.

    Us explico: anava jo "a sac" a l'última baixada de la Mitja Marató de la Vall del Congost i de cop i volt me'l trobo per allà. Quina sorpresa més gran! Ràpidament vaig pensar que tenia dos opcions:
    a) Salutació ràpida i seguir baixant com un llamp.
    b) Compartir una bona xerrada amb una enciclopèdia de les maratons.

    Vaig triar la segona, per trigar més en arribar no perdria res i d'una xerrada amb el Casimir sempre s'aprenen coses.

    Bé, per acabar, només dir-vos que li vaig comentar, i ho confirmo de nou, que abans de l'estiu vindria a fer un entrenament amb els Mossenaires. Ara ja no tinc excuses.

    Ferran de Sedentaris.cat

    Nota: en Casimir parla molt bé del grup. Es un gran "ambaixador" ;-)

    ResponElimina
  2. Genial aquesta foto de record femení, sobretot quan penso el primer dia que vaig anar allí i només era jo de fèmina.
    felicitats pep !

    ResponElimina
  3. Ferran, primer felicitar-te pel blog, per la feina i per la teva vida atlètica i després;

    En Casimir sempre que ve, és un orgull. Tenir una persona com ella ens ajuda a entendre que aquest esport té alguna cosa que ens enganxa i ens agrada tenir aquesta bibliografia de la ma de'n Casi.

    Bona tria la teva, Ferran.

    Esperem que sedentaris.cat poder compartir entrenament aviat i l'oportunitat d'ensenyar-vos els nostres entorns. Dins del grup tenim un grup que quan acaba esmorzen plegats. El nostre mossenaire capdavanter en aquest sentit, és en Lluis. Gràcies per l'escrit.


    Mari Pau (rivendel) com de molts altres, ho ha fet possible el teu recolzament. I encara falten moltes noies. Si algun dia veniu totes, qui sap: voltem la trentena. Tenim aquest repte.

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener