El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 13 d’abril del 2009

No va caure ni una gota

Avui ha estat determinant llegir que un amic com en Javi Laporta escrigués al fòrum de corredors que tenia intenció de venir tan s plovia com si no; em llevo, em canvio al igual que la meva dona en perspectives de l'habitual entrenament i vist que plovia, per dir-ho d'alguna manera, em sento davant l'ordinador amb intenció d'esperar que remeti, i quan llegeixo que en Javi vindria dic: os pedrer ! marxo que ve. Volia inclús girar cua donat que havia deixat l'ordinador engegat i llampegava, però anava just de temps.
Quan pujava corrent m'ha caigut tota la pluja al damunt i pensava; em sembla que avui estaré sol. Arribo a la masia, i ningú. Als instants apareix en Joaquim Ortega i tot seguit ja érem tots tres.
Com dir que ha estat un entrenament entranyable, sentint els vostres comentaris, aprofundint amb les curses d'orientació, converses agradables i entrenament fantàstic. Fotografies de record com sempre.
Ah !, hi havia en Lluis García, que també ha entrenat. Crec que ha fet canvis o alguna cosa per l'estil. Les fotografies amb ambient intimista i de debò que ha valgut la pena mullar-se per tal com ens ha anat.
Quan pujava pels carrers tot corrent, la pluja ha descarregat una cortina d'aigua i a més algun llampec il·luminava i algun tro es deixava sentir. Pensava, ara veuràs com haurà girat cua i molt al contrari veig aparèixer en Joaquim i al poc ja érem tots tres i també en Lluís que s'havia deixat les ganes de córrer, donat que no portava cap intenció de fer-ho. Això si, mentre nosaltres anàvem a la tradicional font de la Tartana ha estat caminant als bells voltants de la Masia.

En Javi duia elements molt adequats pel clima, tot i que era una ombrela, en comptes d'un paraigües, ejem...

Moments previs a l'entrenament

Venen els mossenaires en plena plaça de Sant Jordi

Aproximació. Vam riure preparant-les

Ja marxem cap a la Tartana

Dins la cova, amb acudits inclosos. Vam anar molt animats

Amb l'automàtic

Tots els valents junts i després de la gran pluja, de 8 a 9 que va ser quan corríem: ni una sola gota.
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener