El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 2 de maig de 2009

Munt de Colors bonics


Setmana pletòrica de colors i d'amics d'entrenar plegats pels entorns d'aquesta bonica masia. Al veure aquest cel tan blau ens les prometíem amb molta gent, com ve caracteritzant la trobada ja clàssica entre nosaltres tots els dissabtes de l'any.
Com he dit abans, l'atmosfera neta i la claredat molt agradable per contemplar els camps amb els colors verds tan intensos amb tan bones companyies.
La preocupació radicava en trobar un circuit equilibrat i que a més fos bonic i va ser el que vam innovar fa unes setmanes, el que ens durà baixant pel circuït del costat del golf fins la torre elèctrica. Avui no he pogut animar el canvi per unes molèsties que arrossego, però molts amics l'han fet, com és tradició. En Vicenç ha recordat perfectament per on passaven els camins i s'ha arribat a la font de Castellarnau. Tot seguit hem trepitjat un xic d'asfalt, passant per davant dels antic instituts Arrahona i Egara, ara seu dels mossos d'esquadra. Pujadeta per darrera la mancomunitat i prop (crec) del consell comarcal i aquí la part divertida. Un fangueig de debò on he rigut per dins i per fora. Ara adjuntaré fotografies il·lustratives. A partir d'ara na fent i tornada per l'estació antiga de renfe de Torrebonica.
El grup ha estat divers: de sortida un dels dos grups ha anat a fer una mica més suau, creiem i nosaltres el que he esmentat.
Agraïment a tots vosaltres per mantenir la flama de la trobada i fins aviat.


En Manel ara sempre ens porta el seu petit amic, moltes vegades enfilat


Després de molts dies, ens torna en Josep, una mica en baixa forma. Esperem l'evolució positiva.


El canvi de les torres, que he vist en aquesta ocasió des de la rereguarda


El com ens esperem els mossenaires. Això ens fa especials: aquesta generositat amb els amics.


A punt de situar-nos


També fem una mica d'asfalt i en pujada


Natatxa, molt convençuda i forta, seguida de prop de'n Manel i el seu petit amic


Aquí només ho veu clar en Joan Carles que agafa la directe. En José Carlos i en Carlos, giren cua


Identifiqueu aquest trasero i espardenyes pesades ?


Un toll de res, agafat pel costat


Un home que coneix tan de món i sempre ens regala la seva presència des de la Garriga, també buscant el camí eixut


Quina meravella


Josep ja més animat de cara amunt


Yves, vingut des de la Garriga. Un amic mossenaire que té un currículum atlètic d'allò més bonic. Per exemple l'ultratrail del Montblanc, de 180 quilòmetres que enguany tornarà a repetir al costat de'n MassaguerEl Bisbalenc de la Garriga, Massaguer, i el Sant Quirzenc en Xavi VilanovaTeresa, Manel, Pep, Andrés, Josep Massaguer, Xavi Vilanova i Natatxa, Josep Salvia i Yves


L'Agustí parlant a contrallum


Joan Carles, parlant a contrallum


En Dani, parlant a contrallum


Aquí es barregen amics dels dos grups, caminadors i corredors, amb la masia de Mossèn Homs amb la magnífica presència de gent vinguda de tot arreu.
Teresa, Josep, Mari Pau, Xavi Papell, Dolors, Esteve, Natatxa, Josep, Yves
Andrés, Joaquín, Anna Cos, Xavi, Pau, Xavi Miquel


Un altre sense cable


Aquí el fotògraf és l'Yves i jo l'afegit, escoltant el sempre bon jan de'n Xavi Miquel


En Jordi Mangot és el pioner de moltes coses. Persona que ha fet molt per l'atletisme popular de Terrassa. Va portar el cent de pista a Can Jofresa i vet a qui que casualment tenim en Manel Murillo, que ha estat quatre vegades campió d'Espanya, així com subcampió europeu i ha participat amb diferent sort en un total de quaranta-tres competicions de cent quilòmetres i moltes altres maratons. Tots dos, autèntic mites del nostre esport ultra-fondista.


Xavi Vilanova, va venir per sort per coneixements de fòrums com el de corredors.cat i és un autèntic apassionat d'aquest esport. FA tot tipus de proves, des de caminades junt amb la seva muller, com curses d'ultrafons i maratons. Bé expressament des de Sant Quirze on moltes dies fa una convocatòria per qui vulgui per pujar la serra de Galliners, que té la sort de tenir al costat de la seva localitat. És una sort poder compartir estones amb ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener