El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dissabte, 15 d’agost de 2009

Un Clàssic: Vicenç, Pep, Maribel, Antonio


Avui dia festiu: i al ser dissabte ha estat un dia per anar a entrenar, com no podia ser d'una altre manera.
Es preveia poca afluència; Maribel, Vicenç i jo. A l'arribada també tenim la sort de trobar-nos l'Antonio Blanco que per distints motius feia una bona colla de setmanes que no pot entrenar.

Parlant de l'entrenament, hem fet el clàssic una mica retallat fins a la capelleta i en total hem realitzat 9,5 quilòmetres en un hora i cinc minuts. A l'arribada fotografia de record.

La Maribel prepara la marató d'Oslo i no pot perdre passades. En Vicenç ha reposat un parell de setmnanes de córrer, com jo mateix que ho he fet una. De fet com a primer objectiu de la temporada serà la cursa de Matedepera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener